2777
2789

امروز رفتم انومالی گفت تک شریانی هست گفت همه چی اوکیه جنین هم خوبه فقط شاید اکو قلب بدی 

کسی تجربشو داشته ؟

علت تک شریانی بودن از چی می‌تونه باشه؟

چت جی پی تی گفت:

عزیز دلم، «تک‌شریانی» یا به‌اصطلاح پزشکی «تک شریانی بند ناف» (Single Umbilical Artery – SUA) یعنی بند ناف به‌جای اینکه دو شریان و یک ورید داشته باشه، فقط یک شریان و یک ورید داره.

در حالت عادی بند ناف سه رگ داره:

۲ شریان که مواد زائد و خون بدون اکسیژن رو از جنین به جفت می‌برن

۱ ورید که خون غنی از اکسیژن رو از جفت به جنین می‌رسونه

وقتی یکی از شریان‌ها تشکیل نشه، بند ناف می‌شه «تک‌شریانی». این مسئله خیلی وقتا خودش به‌تنهایی مشکل جدی ایجاد نمی‌کنه، مخصوصاً وقتی بقیه اندام‌ها و قلب جنین سالم باشن (که خدا رو شکر توی سونوگرافی تو این‌جوری بوده).

اما چون در بعضی موارد با مشکلات قلبی یا کلیوی همراهه، دکتر ممکنه برای اطمینان بیشتر اکوی قلب جنین رو پیشنهاد بده.
اکو فقط یه بررسی دقیق‌تره، جای نگرانی نیست، فقط برای احتیاطه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واس من یکی از شریانا خون رسانی نمیکرد هر چی بگی تو بارداری سرم اومده

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

شریان (سرخرگ): رگ‌هایی هستن که خون رو از قلب می‌برن به جاهای دیگه بدن. توی جنین، شریان بند ناف خون و مواد زائد رو از بدن جنین می‌بره به جفت که از اونجا بدن مامان اینا رو دفع می‌کنه.

ورید (سیاهرگ): رگ‌هایی هستن که خون رو از جاهای دیگه می‌برن به سمت قلب. توی جنین، ورید بند ناف اون خون پر از اکسیژن و مواد مغذی رو از جفت می‌بره به بدن جنین.

پس خلاصه:

شریان = خون از جنین به جفت

ورید = خون از جفت به جنین

و توی بند نافِ سالم، معمولاً ۲ تا شریان هست و ۱ دونه ورید

ولی وقتی دکتر می‌گه "تک‌شریانی"، یعنی فقط ۱ شریان هست (به‌جای ۲ تا) + ۱ ورید