2777
2789

برا ی روکش چقدر خریت کردم 😭😭😭  خدیاا از دندونم هیچی نمونده 😭😭😭 دلم میخاد بمیرم اگ میدونستم روکش اینه نمیگردم دندونم سالم بود لعنت ب دکترای دروغگو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خب

تراشیدن دندان قبل از روکش، یک مرحله کاملاً طبیعی و ضروری در روند آماده‌سازی دندان برای دریافت روکش است. در این فرآیند، دندان‌پزشک بخش‌هایی از مینای دندان را با ابزار مخصوص تراش می‌دهد تا:  1. جای کافی برای روکش ایجاد شود — روکش نیاز به فضایی دارد که بدون فشار و تغییر شکل روی دندان بنشیند.   2. برداشتن پوسیدگی یا قسمت‌های ضعیف — اگر دندان پوسیدگی یا شکستگی داشته باشد، قبل از گذاشتن روکش باید ترمیم و اصلاح شود.   3. فرم‌دهی به دندان — دندان باید شکلی استاندارد و مناسب پیدا کند تا روکش محکم و درست بنشیند و لق نزند.    مقدار تراش بسته به نوع روکش (سرامیکی، فلزی، ترکیبی) متفاوت است؛ مثلاً روکش‌های تمام سرامیکی معمولاً نیاز به تراش بیشتری دارند نسبت به روکش‌های فلزی.

اگر منظورت روکش بعد عصب کشیه ک مجبوری روکش کنی

برای روکش هم دندون تراش میخوره

دندون عصب کشی بعد ی مدت ترک برمیداره و میکشنه اگر روکش نشه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !