2777
2789

پس انداز های قلک شوم رو که یه مدت جمع میشه بجای اینکه بزارم بدن واسه یه اسباب بازی الکی من  میگیرم در حد اون پول یه سکه پارسیان کم وزن میخرم براشون می‌زارم کنار دختر بزرگم 9 سالشه اون یکی 5 سالشه بزرگه راضی تره  کوچیکه یکی براش گرفتم کلی گریه کرد اینو نمی‌خوام پولاک رو بیار به نظرتون کارم درسته یا بزارم خودشون واسه پس اندازشون تصمیم بگیرن البته اینم بگم پدرشون وضعش خوبه براشون همه چی میخره ولی به فکر پس انداز نیست 

لطفاً نظر بدید ممنون میشم 

من هم همین کارو میکنم همیشه ، با پول تو جیبی هاشون چیزای دیگه مثل خوراکی و لوازم تحریر فانتزی میخرن ، با پس اندازشون طلا

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نه در جایگاهی هستم که بتونم به شما توصیه ای بکنم نه سنم زیاده

فقط....گاهی اوقات یکسری چیزا تو بچگی برامون عقده میشه که تو بزرگسالی با صدتا سکه هم جبران نمیشه 

نمیگم کار شما بده درحد تعادل عالیه

ولی اینکه تو عالم بچگی یاد بگیره پول جمع کنه و اسباب بازی بخره این یعنی پس انداز رو یاد گرفته 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

کارتون درسته ها اینکه به فکر آینده هستید 

ولی هر چیزی به وقتش قشنگه بچه باید بچگی کنه به نظرم اجازه بدید حداقل یه ماه در میمون چیزی ک دلش میخواد رو بگیره بیشتر ذوق میکنه 

شمع می سوزد و پروانه به دورش نگراان!!!🦋🕯                 ما ک می سوزیم و پروانه نداریم چه کنیم؟🙃🤍
من نه در جایگاهی هستم که بتونم به شما توصیه ای بکنم نه سنم زیادهفقط....گاهی اوقات یکسری چیزا تو بچگی ...

دقیقاا وقتی ک ذوقش هست باید بشه بعدش دیگه فایده نداره 

شمع می سوزد و پروانه به دورش نگراان!!!🦋🕯                 ما ک می سوزیم و پروانه نداریم چه کنیم؟🙃🤍
دقیقاا وقتی ک ذوقش هست باید بشه بعدش دیگه فایده نداره

دقیقا🥲

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

اخه از بچگی حرص پولو بخورهخب وضعتون خوبه هرماه از پول خودتون سکه پارسیان بخرید یکم پول میدین به بچه ...

آخه پدرشون اصلا به فکر پس انداز نیست منم خیلی بهش میگم برای بچه ها پس انداز کنیم ولی گوش نمیده اما وسیله و اسباب بازی و لباس و پوشاک رو خوب تامین می‌کنه 

بنظرت بچه 5 ساله میتونه برا پس انداز خودش تصمیم بگیره ???

آخه از خودش میپرسم میگه فلان وسیله و فلان اسباب بازی رو میخوام بگیرم از تو کلیپ ها اینستا و اینا میبینه

آخه پدرشون اصلا به فکر پس انداز نیست منم خیلی بهش میگم برای بچه ها پس انداز کنیم ولی گوش نمیده اما و ...

خب پولشو بگیرید بجاش پس انداز کنید و بذارین بچه ها از پولای خودشون لذت ببرن حس استقلال مالی رو تجربه کنن