جاریم خیلی مثلا غیرتیه و کلا شوهرشو از اینا جدا کرده. مثلا فکر کنید مادرشوهرم هم با پسرش کار داشته باشه زنگ زدنی جاریم برمیداره. کلا از وقتی ازدواج کردن تلفن شوهرشو اون برمیداره. بعد دیشب با نامزدم حرف میزدیم که نوشت ابجی. بعد نوشت ببخشید مقاله دانشگاهم دشت داداشه. داشتم به زنداداش پیام میدادم به تو پیام دادم. منم گفتم چرا به اون پیام میدی چرا به داداشت نمیگی. گفت به داداش پیام دادنی هم زنداداش با گوشی خودش جواب میده.
من بیچاره این وسط موندم که اون خانم اجازه نمیده شوهرش با داداشش حرف بزنه ولی نامزد من میره با اون خانم چت میکنه.
بعد منم بهش گفتم میگه اه من تو فکر چی هستم تو تو فکر چی. منم گفتم ولش کن مهم نیستین شبتون بخیر
اینم بگم ناراحتیم از این نیست که نامزدم از دستم بپره. فقط ناراحتیم برا اینه که نامزدم شخصیت خودشو در حد مسخره بازی های جاریم میاره پایین.
از مریضی اون خانم اونقد بگم که همش دست میکنه تو موهای شوهرش بهم میزنه میگه شلخته دوست دارم. هیچوقت نمیذاره ارایشگاه بره. شوهرش لباسهای ده سال دیششو میپوشه. شوهرشو از جاهایی که کار میکرد اورد بیرون گفت دخترا چشمشون به توعه و فلان. ولی خودش روابط کاملا ازادی داره با پسرهای خانواده راحته ولی شوهرش نه. خودمم میدونم شوهرش احمقه ولی خب نامزد من چرا احمق بازی درمیاره☹️