مختلطه عزیزمیخورده گرونن چون الان کنکوریم و کلی چیز باید بخرم🫠اتو صورتم گفتن خوبه نمیدوونم
منم مختلطه پوستم اتو صورت اتفاقا دوهفته پیش رفتم خیلی خوب بود یه روز صورتت قرمزه ولی از روز بعد خیلی بهترمیشه فیشیال هم عالیه اگه بتونی بری ولی کنار همه اینا باید باید روتین روزانه داشته باشی گلم تا تاثیرشون بهتر باشه
چنده اتو صورت بخرم؟واسه چیه پوست خوبه مثلا؟کاش ی راهیم واسه اصلاح صورت بگی وقتی پشت لبمو میندازم میم ...
بنظرم تو خونه انجام نده چون به تمیزیه کسایی که کاربلدن نمیتونی پوستتو تمیزکنی تو اپیکیشن دیوار شهرتون بزن اتو صورت ببین کجا انجام میده برو انجام بده فوقش ماهی یکبار یا دوماه یکباره هزینشم حدود سیصد چهارصدتومنه بابت اصلاح صورتت هم بیست دیقه قبل اصلاح صورتت پماد زایلاپی به اون ناحیه بزن تا بی حس بشه موقع اصلاح پاک کن بعدش اصلاح کن دردی نمیگیره پوستت
باشه عزیزم مرررسییی اتفاقا خیلی دوست دارم برم حتما میرم بعد کنکور🥹زایلاپی زدم ولی حس میکنم اتفاقی ن ...
انشاا..موفق باشی عزیزم .دیگه باید تحمل کنی گلم ولی من خیلی عادیم دردش برام قابل تحمله خواستی قبل اصلاح کرم نرم کننده بزن برو که موها جاشون نرم باشه راحتتر در میان یه وقت کسی هم پیشنهاد لیزر بهت داد به هیچ عنوان انجام نده موهای صورتت چندبرار معمول میشه