2777
2789
خودمم دارم اتفاقا بااین روش خیلی کمتروبهتر شدن صورتمو با فوم لایسل صبح میشورم بعدش سرم نیاسینامیدبرا ...

مرررسیی

قیمتاشونم میگی بهم

ی صابون دارم اونم خیلی صاف میکنه پوستو ولی واسه منافذ نمیدونم دقت نکردم

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

مرررسییقیمتاشونم میگی بهمی صابون دارم اونم خیلی صاف میکنه پوستو ولی واسه منافذ نمیدونم دقت نکردم

به هیچ عنوان صابون استفاده نکن عزیزم صورتو خراب میکنه قطره نیاسینامیدهفتصد کرم آبرسان هشتصد ولی عالین کرم آبرسان نتروژینا نتونستی بخری آبرسان سیمپل بخر اولش برون ریزی داره جوش میریزه بعد چندروز پوست خیلی خوب میشه فوم شستشو هم سیصدتومن خریدم کرم ضدآفتاب لافارر ششصد ولی دیجی کالا سیصدخریدم اینایی که گفتم بعضیاشون دیجی کالا داره قیمتاش مناسبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوع پوستت چربه یاخشکه یامختلطه کدومشه عزیزم؟؟

مختلطه عزیزم

یخورده گرونن چون الان کنکوریم و کلی چیز باید بخرم🫠

اتو صورتم گفتن خوبه نمیدوونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

مختلطه عزیزمیخورده گرونن چون الان کنکوریم و کلی چیز باید بخرم🫠اتو صورتم گفتن خوبه نمیدوونم

منم مختلطه پوستم اتو صورت اتفاقا دوهفته پیش رفتم خیلی خوب بود یه روز صورتت قرمزه ولی از روز بعد خیلی بهترمیشه فیشیال هم عالیه اگه بتونی بری ولی کنار همه اینا باید باید روتین روزانه داشته باشی گلم تا تاثیرشون بهتر باشه 

منم مختلطه پوستم اتو صورت اتفاقا دوهفته پیش رفتم خیلی خوب بود یه روز صورتت قرمزه ولی از روز بعد خیلی ...

چنده اتو صورت بخرم؟واسه چیه پوست خوبه مثلا؟

کاش ی راهیم واسه اصلاح صورت بگی وقتی پشت لبمو میندازم میمیرمم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چنده اتو صورت بخرم؟واسه چیه پوست خوبه مثلا؟کاش ی راهیم واسه اصلاح صورت بگی وقتی پشت لبمو میندازم میم ...

بنظرم تو خونه انجام نده چون به تمیزیه کسایی که کاربلدن نمیتونی پوستتو تمیزکنی تو اپیکیشن دیوار شهرتون بزن اتو صورت ببین کجا انجام میده برو انجام بده فوقش ماهی یکبار یا دوماه یکباره هزینشم حدود سیصد چهارصدتومنه بابت اصلاح صورتت هم بیست دیقه قبل اصلاح صورتت پماد زایلاپی به اون ناحیه بزن تا بی حس بشه موقع اصلاح پاک کن بعدش اصلاح کن دردی نمیگیره پوستت

چنده اتو صورت بخرم؟واسه چیه پوست خوبه مثلا؟کاش ی راهیم واسه اصلاح صورت بگی وقتی پشت لبمو میندازم میم ...

اسم دیگه اتو صورت درما آف هستش بزن تو دیوار ببین اگه هست ازشون هزینشو بپرس

من رفتم جایی برام انجام دادن چهارصد هم هزینش شد ماسک واینام گذاشت رو پوستم عالی بود کارش خدایی

بنظرم تو خونه انجام نده چون به تمیزیه کسایی که کاربلدن نمیتونی پوستتو تمیزکنی تو اپیکیشن دیوار شهرتو ...

باشه عزیزم مرررسییی اتفاقا خیلی دوست دارم برم حتما میرم بعد کنکور🥹

زایلاپی زدم ولی حس میکنم اتفاقی نیوفتاد حس داشتم هنوز 

من فشارم میوفته قشنگ وقتی پشت لبم در میاد استرس میگیرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من رفتم جایی برام انجام دادن چهارصد هم هزینش شد ماسک واینام گذاشت رو پوستم عالی بود کارش خدایی

اره منم میرم حتما تو برنامم هست

یکی واسه کنکوره یکی بخاطر تپلیم اعتماد بنفس ندارم🫠🌝

وقتی لاغر شدم فیشیال صورت لیزر حتمااا پدیکور باید برم حتما دندونامم باید بلیچینگ کنم

شما لیزر رفتی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باشه عزیزم مرررسییی اتفاقا خیلی دوست دارم برم حتما میرم بعد کنکور🥹زایلاپی زدم ولی حس میکنم اتفاقی ن ...

انشاا..موفق باشی عزیزم .دیگه باید تحمل کنی گلم ولی من خیلی عادیم دردش برام قابل تحمله خواستی قبل اصلاح کرم نرم کننده بزن برو که موها جاشون نرم باشه راحتتر در میان یه وقت کسی هم پیشنهاد لیزر بهت داد به هیچ عنوان انجام نده موهای صورتت چندبرار معمول میشه

اره منم میرم حتما تو برنامم هستیکی واسه کنکوره یکی بخاطر تپلیم اعتماد بنفس ندارم🫠🌝وقتی لاغر شدم فی ...

تپلی هم درمان داره عزیزم فقط کافیه نهار از برنامه غذاییت حذف کنی خیلی تو لاغری تاثیر داره

انشاا..موفق باشی عزیزم .دیگه باید تحمل کنی گلم ولی من خیلی عادیم دردش برام قابل تحمله خواستی قبل اصل ...

نه رو صورتم میترسم جای خطا نداره

شما لیزر انجام دادی؟

ببخشیدد من یکم زیاد سوال دارم🥲😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40