2777
2789
تپلی هم درمان داره عزیزم فقط کافیه نهار از برنامه غذاییت حذف کنی خیلی تو لاغری تاثیر داره

اره باید لاغرشم اعتماد بنفسم خیلی رفته

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پدیکور همون برا کف پا درسته؟؟

بله

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

آره عزیزم لیزر فول میرم بادستگاه سایناشور عالیه

موهای ران پام و بازوهام بورن اونقدرا نیستن واسه اونام خوبه؟؟

بعد بیکینی و زیر بغل و دست و پامم که باید برم حتما

تو چند جلسه نتیجه داد؟درد داره؟؟من استانه دردم خیلی پایینه

زیربغل روشن میشه؟

فول بادی چ قیمته؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه موهای زائد مشکی زخیم ناحیه چانه چکار کنم

عزیزم درمانشو نمیدونم ولی پیشگیری از زیاد شدنش اینه که به هیچ عنوان باموچین اونارو برندار احتمالا هم مشکل هورمونی داری باید بری آزمایش بدی بعدشم قرص بهت میدن ولی من درمانشو نمیدونم ببخشید

موهای ران پام و بازوهام بورن اونقدرا نیستن واسه اونام خوبه؟؟بعد بیکینی و زیر بغل و دست و پامم که بای ...

به بکینی وزیر بغلت زایلاپی بزن نیم ساعت قبل لیزر پلاستیک فریزر بکش روش قبل لیزر هم پلاستیک وبردار بادستمال پاک کن درد متوجه نمیشی ولی خب این دستگاهی که من میرم درد داره  هزینش هم جلسه ای نهصد هستش

موهای ران پام و بازوهام بورن اونقدرا نیستن واسه اونام خوبه؟؟بعد بیکینی و زیر بغل و دست و پامم که بای ...

میخوای طبق تجربم نظرمو بدونی به هیچ عنوان موهتی کرکی که دیده نمیشن لیزر نکن تاکید میکنم به هیچ عنوان

لیزر صورت منظورته عزیزم یابدن؟؟

بدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنظرم هزینه نکن خودت تو خونه با رنده پا میتونی پاهاتو خوشکل کنی هزینه اضافه اس بنظرم

دوست دارم یبار تجربه کنم کاشتم انجام بدم همونموقع

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به بکینی وزیر بغلت زایلاپی بزن نیم ساعت قبل لیزر پلاستیک فریزر بکش روش قبل لیزر هم پلاستیک وبردار با ...

چند جلسه رفتی کم کم نتیجه گرفتی?

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میخوای طبق تجربم نظرمو بدونی به هیچ عنوان موهتی کرکی که دیده نمیشن لیزر نکن تاکید میکنم به هیچ عنوان

یسری موی خیلیی کرکی حتی لمس هم نمیشن روی شونام و ترقوه هست اما خب مشخصه یا موی روی باسن خیلی رومخمن چیکارشون کنم؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40