2777
2789
عنوان

خیالپردازی نا به هنجار

90 بازدید | 24 پست

سلام من از وقتی یادم میاد دچارشم. زندگیم رو مختل کرده!

خیلی سعی میکنم بهش غلبه کنم اما نمیشه

لطفا اگر راهکاری دارید بگید. یا یه مشاور روانشناس خوب که آنلاین تلفنی باشه💗

بخاطر اینکه از زندگی خودم ناراضیم و از کودکی زندگی واقعی خیلی بد بوده واسه فرار ازش تو ذهنم واسه خودم زندگی های جدید میساختم و خیالبافی میکردم.

و به رویا پردازی پناه میبردم. الان مدام درگیرشم و نمیذاره کاری کنم.  الان یطوری شده که اصلا نمیتونم با زندگی واقعیم روبه رو بشم طاقتشو ندارم

چون هیچوقت نتونستم اون حس و حال خوب رو تو زندگی واقعی تجربه کنم یا اون چیزایی که میخوام رو داشته باشم همشو خیال کردم . خیال کردم شرایط طور دیگه ست . الان هیچ جوره تحمل و طاقت زندگی واقعیمو ندارم و نا امید و سرگردانم.

بیشتر در چ موردی خیالپردازی میکنین 

میشه برای شادی روح سردارای عزیز و  ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵  تا صلوات بفرستی لطفا 💖...وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیشتر در چ موردی خیالپردازی میکنین

کلا یه زندگی جدید واسه خودم درست میکنم تا الان کلی زندگی متفاوت واسه خودم ساختم توی موارد مختلف یعنی میتونن به هم شبیه باشن میتونن نباشن

کلا یه زندگی جدید واسه خودم درست میکنم تا الان کلی زندگی متفاوت واسه خودم ساختم توی موارد مختلف یعنی ...

نمیشه ییاریشون رو کاغذ ؟ 

درموردشون رمان بنویس چاپ کن 

این نظر منه چون حس کردم ذهنت خلاقه 

کلا یه زندگی جدید واسه خودم درست میکنم تا الان کلی زندگی متفاوت واسه خودم ساختم توی موارد مختلف یعنی ...

تا ی حدیش طبیعیه .ولی سعی کن اهنگ اصلا گوش ندی .

نقاشی کن .

خطاطی .

خیلی بیرون برو .

سرتو شلوغ کن 

ی کلاسی برو ک استرس داشته باشب همیشه براش وقت برای هیچی نمونه 

میشه برای شادی روح سردارای عزیز و  ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵  تا صلوات بفرستی لطفا 💖...وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128. 

منم همین طورمکمبودهای زندگیمو خیالپردازی میکنم دقیقا برای ایجاد حال خوب

مثلا چی 

من نمدونستم این یه اختلاله😁 فک میکردم همه اینجورین،

ولی منم از وقتی نوجوون بودم همینم تاالان که شوهر و بچه دارم، حس لذت بهم میده ، بااین که میدونم واقعی نیست اما همش دنبال فرصتم که تنها باشم و برم تو خیالاتم و زندگی که ساختم

من نمدونستم این یه اختلاله😁 فک میکردم همه اینجورین،ولی منم از وقتی نوجوون بودم همینم تاالان که شوهر ...

خیال ساختن اختلال نیست 

رویاپردازی نا به هنجار یا ناسازگار میشه اختلال 

سرچ کن راجبش 

یه آزمون هم داره میتونی بدی متوجه بشی درگیرشی یا نه

Maladaptive daydreaming test

منم همین طورمکمبودهای زندگیمو خیالپردازی میکنم دقیقا برای ایجاد حال خوب

باعث ترشح دوپامین میشه  وکم کم بهش اعتیاد پیدا میکنی

اویل ازش حس خوب میگیری بعد دیگه نمیتونی انجامش ندی 

مثل مخدر