2777
2789

سلام نوزاد من ۱۵ روزشه اوایل خیلی ساکت و اروم بود شیرشو میخورد میخوابید . الان دوسه روزه در حد ده دیقه یه ریع میخوابه تو خواب همش پیچ و تاب میخوره و خودشو کش میاره و نق میزنه بیدار ک میشه کیخوام شیر بهش بدم دو قلپ میخوره و همش زور میزنه و خودشو کش میاره و یدفه جیغ میزنه . شوهرم الان رفت داروخونه بهش گریپ میکسچر دادن . کسی تجربه ای مشابه من داره؟؟ چیکار کنم ؟؟ استرس گرفتم خیلی آشفته شدم

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این تجربه رو داشتم و تا سه ماهگی ادامه داشت و واقعا تچربه ی وحشتناکی بود یه بار تا ۷ صبح از گریه بیحال شده بود دیگه 

کارایی که بکنی خوبه :

گریپ میکچر خوبه

کولیک اید خوبه ولی باز از دکترت بپرس

بزارش تو کالسکه تو خونه حرکتش بده یا تو ماشین ببرش حرکت ماشبن خوبه براش

یه سری میگفتن روغن بزن شکمو و با دست ماساژ بده کمک میکنه به حرکات روده ولی دکتر گفت این مرجله رو نوزاد باید طی کنه خودش با این کار دارید تنبل میکنید رودشو بیشتر 

در کل باید صبر کنی چند ماه برای من دقیق ۳ ماه و شاید یکی دو هفته بود تموم شد

حتما دکتر ببرش

راستی من در مورد خوردن چیزای نفاخ و این چیزا باور کن از ترسم به هیچ چیز لب نمیزدم و واقعا هیچ تاثیری نداشت

یه چیز گیاهی هم بابام اصرار داشت یادم نیست اسمشو ولی معروفه اونم هیچ تاثیری نداشت

فقط باید دورش تموم شه

پسر منم همین بود،بخاطر کولیک و درده.بیشتر هم شبا اذیت میشن.دکترم بردمش گفت باید صبر کنی دورش بگذره تا سیستم گوارشش کامل شه.پسر من تقریبا تا ۵ ماهگی مشکل داشت.تنها چیزی که یکم آرومش میکرد این بود که از شکم میخوابوندمش رو دستم و  آروم‌آروم میزدم پشتش

من این تجربه رو داشتم و تا سه ماهگی ادامه داشت و واقعا تچربه ی وحشتناکی بود یه بار تا ۷ صبح از گریه ...

ای بابا خواهر زاده خودم تا دوسالگی کولیک داشت ده نفری شیفتی میزاشتیم تو پتو تکون میدادیم ک اروم میشد . خودم ک هلاک خوابم خدا کنه بدتر نشه فقط 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

پسر منم همین بود،بخاطر کولیک و درده.بیشتر هم شبا اذیت میشن.دکترم بردمش گفت باید صبر کنی دورش بگذره ت ...

منم اونجوری میگیرم یکم اروم میشه 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....