2777
2789
عنوان

کیا حیوون خونگی (سگ و گربه) دارن❓

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 42 پست
خب ببین چرا میپری بهم😂 هرکسی یه انتخوابی داره ترووخدا یاد بگیر احترام گذاشتنو تو توی انتخاب کسی دخا ...

😐😐 عزیزم انگار سروکارتون با حیوانهاست نمیدونید چه کلمه ای رو برای کی استفاده کنید.... مگه من حیونم که بپرم بهتون😐

شما گفتی برات مهم نیست عینه بچته گفتم شما شامل این موضوعی که مطرح کردم نمیشید

مقایسه نکردم . شماهایی ک برای این بیچاره های پاک و بی ازار ارزش قائل نیستید هی انسان انسان میکنید پس ...

عزیز من بی احترامی نبود نظر پرسید نظر دادم 

هر کس ی نظری داره یکی میتونه تحمل کنه یکی نخ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😐😐 عزیزم انگار سروکارتون با حیوانهاست نمیدونید چه کلمه ای رو برای کی استفاده کنید.... مگه من حیونم ...

تو شهر ما میگن پریدن وای چرا اینجوری جبهه میگیری تا فهمیدی حیوون دارم😂 کلا همه این کلمه رو استفاده میکنن حالا نه همه ی همه ولی فحش ک نیستش منظور ندارم

ببخشید ولی مگه کثیفی بااب پاک میشه؟

گربه باخاک تمیز میکنه هرچند وقت یکبارم میره حموم

کوروش بزرگ💙. عرب هرچه باشد مرا دشمن است  کج اندیش و بدخوی و اهریمن است  چو بخت عرب برعجم چیره گشت  همه روز ایرانیان تیره گشت

تو شهر ما میگن پریدن وای چرا اینجوری جبهه میگیری تا فهمیدی حیوون دارم😂 کلا همه این کلمه رو استفاده ...

شما گفتی بچتونو میشورید

موضوع شما حل شده است

الان مگه من با شما بحث و دعوا کردم😐

نه عزیزم پریدن رو توی دعوا و بی ادبی به هم میگن نه در حالت عادی

سگ و گربه حیوون خونگی نیستن😕😕😕😕😕پرنده هم نیست

گناه دارن واقعا

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

عزیزم خودم دارم رو سر و صورتت که نمیشاشهخودش تمیز خودش میکنه بعد کلا معصومن

نگفتم روی صورتتون جیش کنه😬

میگم پشتشو که نمیشوره نهایتا یه خاک میزنه بعدش با همون عضو بدن که جیشی هست توی بغلتون میشینه

مقایسه نکردم . شماهایی ک برای این بیچاره های پاک و بی ازار ارزش قائل نیستید هی انسان انسان میکنید پس ...

خب اگر برای این بیچاره ها ارزش قائل بودن که توی خونه ها و اپارتمان ها حبسشون نمیکردن 😩

مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗.