2777
2789

ارائه طریق کردن = پیشنهاد کردن، راهنمایی کردن

ارائه کرد/داد = پیشنهاد کرد، نشان داد، روکرد

اراده = خواست، انگیزه، آهنگ

ارادی = آگاهانه، خودخواسته، دلخواه، برنامه‌ریزی شده، به خواست

اراذل و اوباش = (اوباش پارسی است) ولگردها، هرزه‌گردها، بیکارگان

اراضی = زمین‌ها؛ سرزمین‌ها

ارامنه = ارمنیان

ارباب = زمیندار؛ سرپرست، سرور، سالار، مهتر

ارباب رجوع = خریداران، خواستاران، درخواست‌کنندگان

اربعین = چلّه

ارتباط = پیوند، پیوستگی، وابستگی، بستگی، پیام‌رسانی

ارتعاش = لرزش، لرزه

ارتفاع = بلندی، بلندا، افراشتگی، فراز

ارتفاعات = بلندی‌ها، کوهستان‌ها، بخش‌های کوهستانی

ارتقا = پیشرفت، بهبود

ارتقا یافتن = رسیدن، بهبود پیدا کردن، پیشرفت کردن

ارجاع دادن = بازگرداندن، برگشت دادن

ارجحیت دادن = برتری دادن، برتر دانستن/شمردن، بیشتر پسندیدن

ارسال = فرستادن

ارسالی = فرستاده، فرستاده شده

ارشاد = راهنمایی؛ اندرز، پند

ارشد = بزرگتر

ارضا = خشنود کردن، خشنوتن، خشنود شدن

ارضا کردن = برآوردن، برآورده کردن، خشنود ساختن

ارعاب = ترساندن، هراساندن

ارفاق = آسان‌گیری، چشم‌پوشی، گذشت

اَرقام (جِ رقم) = شماره‌ها، شمارگان

اَرکان = پایه‌ها

اریکه = تخت (از اورنگ پارسی است)

از

ویرایش

از اوایل = از آغاز

از این جهت = از این رو

از این حیث = از این سو، از این دیدگاه (چشم‌انداز)

از این زاویه = در این نگاه، از این دیدگاه

از این طریق = از این راه

از این قرار = این چنین، این گونه، بدین سان

از این قبیل = از این دست، از این گونه

از آن جمله = از آن میان، همانند، همچون

از این نظر =، از این رو، از این دیدگاه، از این نگر

از آن روز به بعد = پس از آن روز

از بین بردن = از میان بردن، از میان برداشتن

از جانب = از سوی

از جمله = مانندِ، از آن‌گونه، همچنین، از دسته

از حال رفتن = از هوش رفتن

از حیث = از دید، از دیدگاه

از زاویه [دید] = از دیدگاه، از نگاه

از طرف دیگر = از سوی دیگر، دیگر آنکه

از طریق = از راه

از عمد = آگاهانه، به دلخواه، خودخواسته، به خواست خود

از عهده کاری برآمدن = از پس کاری برآمدن، توان به پایان رساندن کاری را داشتن

از قِبَلِ = از نزدِ، از پیشِ

از قبیلِ = مانند

از قدیم = از گذشته، از دیرباز

از قصد = آگاهانه، به دلخواه، خودخواسته، به خواست خود

از قضا = از پیشامد روزگار

از قلم افتادن = فراموش شدن

از قلم انداختن = فراموش کردن، از یاد بردن

از لحاظ = از دیدگاه، از دید، از نگاه

ازاله بکارت = پرده‌دری، از میان بردن دوشیزگی

ازاله نجاست = پاک کردن آلودگی

ازدواج = همسرگیری، زناشویی، پیوند

شهر پره اَ مرداى عزب كه رحم نكردن حتى به دریاى خزر كشور پر دستاى خالى قهرمانا مستاى خزن آ، غم پره تو كوچۀ قدیمى خسته س اونى كه پوچ یه ورى نى داغونه باغیرته هنرمند میسازه مورچۀ خمیرى پهلوون پى قفس و جنگه میدون پر هوس و سنگه پس بیخیال شو نفسو تنگه پى دود نرو، مغز خسته س و منگه پروانه شده پاره اَ پیله تو بازار هرچى كاره تعطیله همه وزّه، بزن دررو پرچم نه پایه داره، نه میله یه شب، شب شبِ تیره انگار روح اَ تنت میره دل از ننه بابا، از رفیق حتى از وطنت سیره دل بد، بد شده پاره صدامم خشو كه داره بگو من از سنگم دیگه بگو زورش چقده، تهشو بذاره.                     کاربرمردهستم🧔🧔🧔

اين تلاشات خوشبختانه یا متاسفانه جواب نمیده عزیزم

یه نفر هم به جای این واژه های عربی یه فارسیش رو بکار ببره من راضی هستم

شهر پره اَ مرداى عزب كه رحم نكردن حتى به دریاى خزر كشور پر دستاى خالى قهرمانا مستاى خزن آ، غم پره تو كوچۀ قدیمى خسته س اونى كه پوچ یه ورى نى داغونه باغیرته هنرمند میسازه مورچۀ خمیرى پهلوون پى قفس و جنگه میدون پر هوس و سنگه پس بیخیال شو نفسو تنگه پى دود نرو، مغز خسته س و منگه پروانه شده پاره اَ پیله تو بازار هرچى كاره تعطیله همه وزّه، بزن دررو پرچم نه پایه داره، نه میله یه شب، شب شبِ تیره انگار روح اَ تنت میره دل از ننه بابا، از رفیق حتى از وطنت سیره دل بد، بد شده پاره صدامم خشو كه داره بگو من از سنگم دیگه بگو زورش چقده، تهشو بذاره.                     کاربرمردهستم🧔🧔🧔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد واژه های انگلیسی نظرتون چیه؟یا فقط با واژه های عربی مشکل دارین؟🫠🤪

از عربی اغاز میکنم و زبان های دیگه روهم مینویسم

اسیاب به نوبت

راهنمایی عربی نیست؟ به گمونم عربیه ها

چرا 

ببخشید این یه مورد اشتباهی اومد 

بابا دمت گررررمبانوی پارسی😉😘

فدات😚😚💚💚💚