2777
2789
والا دیگه ترسیدم یوقت بگم بهش بر بخوره اصلا اون موقعیتی که هعی زیر انداز به اون بزرگی رو بلند میکرد ...

دقیقا حالا شما یه بار مشاهده کردین من هر روز دارم همسایه رو میبینم و حرص و جوش میزنم😖😖

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

دقیقا حالا شما یه بار مشاهده کردین من هر روز دارم همسایه رو میبینم و حرص و جوش میزنم😖😖

اره واقعا خیلی آدم عصبی میشه 

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا حوصله تایپ میخوادولی مردا همیشه در طول تاریخ زنان رو manipulate کردنو هر جا زنی متوجه بازی روان ...

ممنون که زحمت کشیدی و این همه تایپ کردی...

من همییییشه مخالف این بودم که میگن زنها پیچیده‌اند...

خیر اولا آدمیزاد پیچیده است اما اگر بین زن و مرد بخواهیم بگیم، اتفاقا مردها پیچیده‌تر و پدرسوخته‌تر هستند!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ممنون که زحمت کشیدی و این همه تایپ کردی...من همییییشه مخالف این بودم که میگن زنها پیچیده‌اند...خیر ا ...

آفرین

مردا دقیقا پدرسوخته ترن

این صفات رو هم جامعه میسازه

زن ها پیچیده ان

زن ها حسودن

مرد ها بی گناهن

زن ها غیبت میکنن

زن ها gold digger و پول پرست هستن 

در صورتی که مرد ها هم خیلی غیبت میکنن، خیلی حسادت های عجیبی میکنن خصوصا به زنان ، مرد ها هم پول پرست هستن، میشه توی رفتارشون با رفقای پولدار ترشون یا رئیسشون این رو دید

ولی جامعه ازشون حساسیت زدایی میکنه، در صورتی که این اتفاق هیچوقت برای یک زن نمیفته

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
آفرینمردا دقیقا پدرسوخته ترناین صفات رو هم جامعه میسازهزن ها پیچیده انزن ها حسودنمرد ها بی گناهنزن ه ...

کاملا موافقم... من ۲۴ ساله توی اجتماع هستم و غیبت و حسادت و دروغگویی و تمام صفات رذیله رو در مردها به اندازه زنها و بلکه در ابعاد بزرگتر، دیده‌ام.

دقیقااااا انگ میزنند به زنان و از خودشون حساسیت زدایی میکنند.

من از شوهرم جدا شدم‌ ولی دقیقا حسادتش به خودم یا افراد دیگر رو بارها و بارها دیده‌ام.

حتی توی یک سفر از اینکه یکی از همسفران دستش باز بود و کلی خرید کرده بود داشت از حسادت میترکید! در حالیکه مت برام اصلا مهم نبود با اینکه برای من تقریبا چیزی نخریده بود

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
کاملا موافقم... من ۲۴ ساله توی اجتماع هستم و غیبت و حسادت و دروغگویی و تمام صفات رذیله رو در مردها ب ...

احتمالا باید همسن باشیم شما شاید چند سالی از من بزرگتر باشید

من ۲۰،۲۱ ساله کار میکنم با احتساب کارآموزی ای که از نوجوونی شروع کردم

الان ۳۷ سالمه

محیط کارم هم اغلب مردونه بوده

حتما شنیدین میگن محیط کاری زنونه سمیه

اتفاقا که محیط مردونه بدتره، حتی به حدی که عموما یه مرد چشم نداره هم تراز خودش از نظر کاری مشابه خودش حقوق بگیره یا ترفیع بگیره و ...

بزرگترین زیرآب زنی ها و چاپلوسی ها رو از مرد ها دیدم

در حالی که واقعا هیچکس اینجوری حرف نمیزنه ازشون 

بدترین رانندگیا توی همین تهران مال مرد هاست و بیشترین بوق رو پشت سر راننده های زن میزنن

ایناس که یه سری مشکل بزرگتر ایجاد میکنه و یه سری عادات رفتاری آسیب زا

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
😄

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

احتمالا باید همسن باشیم شما شاید چند سالی از من بزرگتر باشیدمن ۲۰،۲۱ ساله کار میکنم با احتساب کارآمو ...

دقیقا درسته... من ۴۳ سالمه...خوشوقتم از آشنایی باهات

دقیقا درسته... من ۴۳ سالمه...خوشوقتم از آشنایی باهات

🥰♥️🌹