2777
2789

گردن نگیر بودن

واقعا عجیبه ها، بعضیاشون خیلی قوی ان تو ابن زمینه، تو این سایت و بعضا توی اشنا ها میشه دید

مثلا مچشو با سیگارم بگیری میگه نه من سیگاری نیستم دارم تستی میکشم که سرفه کنم بفهمم چقد ضرر داره بعد پاکتشو بندازم دور

بعد تازه میتونه مقصرت کنه که تو اعصابمو ریختی بهم که رفتم سیگار خریدم الان دارم میکشم تقصیر توعه

بازی روانی کاریه که خیلی مردا استادشن و کار رایجیه بینشون

یه دلیل روانشناختی و تاریخی و جامعه شناسیم داره که فرصت باز کردنش نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه مردا یعنی همین تفکر رو دارن؟؟؟؟

نهدهمشون بابا بدبختا😆😆😆

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

همه مردا یعنی همین تفکر رو دارن؟؟؟؟

ن دیگه عیجیب ترین رفتار ی مرد گفتم قرار نیس ک کل ادمها مث هم باشن ولی خب غالبا تو فکرشن مردا

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏

گردن نگیر بودنواقعا عجیبه ها، بعضیاشون خیلی قوی ان تو ابن زمینه، تو این سایت و بعضا توی اشنا ها میشه ...

دقیقاااااا بلا استثناء اگر تو گوشی یا ماشینشون چیزی یا پیام مشکوکی یا هر کوفتی پیدا کنی، کار دوستشون هست!!!

دلیل جامعه شناسی رو بگو... جالب شد برام

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

آقا منم بگم هر اتفاقی یا فاجعه ای رخ میده یه دوست یا همکار دارن که بندازن گردنش یا کافیه 🥲🥲🥲🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

مقصر خود خانم بوده از اول خانمانه رفتار نکرده تا باهاش خانمانه رفتار کنند

دقیقا همینه ولی خب بعضی خانم‌ها آگاهی ندارن بنده خدا ها مثلا ماهایی که آگاهی داریم و این مورد هارو از قبل دیدیم خب وقتی ازدواج میکنیم یا نامزد میکنیم بلدیم چیکار کنیم 

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  
دقیقاااااا بلا استثناء اگر تو گوشی یا ماشینشون چیزی یا پیام مشکوکی یا هر کوفتی پیدا کنی، کار دوستشون ...

والا حوصله تایپ میخواد

ولی مردا همیشه در طول تاریخ زنان رو manipulate کردن

و هر جا زنی متوجه بازی روانی شده بهش انگ ساحره و جادوگر و دیوانه زدن

یه چیزیه که در طول تاریخ مردسالاری شکل گرفته

مرد ها به طور ذاتی فکر میکنن خواسته یه زن رو بهتر از خودش میفهمن خصوصا اگه تحت تعلیم جامعه های بسته و مردسالار باشن

مثلا شاید زیاد دیده باشید که یه زنی به شوهرش میگه فلانی امشب هوس فلان غذا رو کردم مثلا کباب، و شوهرش خیلی زیرکانه بدون اینکه حتی متوجه باشه بهش گفته باشه کباب که خیلی چربه و برات خوب نیست، امشب قورمه سبزی میخوریم که خیلی خوشمزه ترم هست

این یه مثال ساده هست که نشون بده چجوری مردا همیشه خیال کردن صلاح زن ها رو بهتر از خودشون میدونن و خودشون موجوداتی بی گناه و مبرا هستن که حق و حقوق خیلی زیادی دارن

مثلا جامعه خواه ناخواه برای خیانت به مرد ها همچنان حق میده

در صورتی که برای زن ها یک تابو هست، و مثلا نسبت دادن واژه چهل پدر (عذرمیخوام)به یک فرد که میخواد بگه مادر فرد با ۴۰ مرد رابطه داشته، به عنوان بک تحقیر برای اون شخص استفاده میشه

پس تا اینجا فهمیدیم که نقطه قوت مردان میشه چیز بسیار زشت و قبیح برای زنان

پس مرد از کودکی چی یاد میگیره؟ من حق دارم، و نهایتا هر کاری هم کنم: it's not a big deal

و یکی از ثمراتش میشه گردن نگیر بودن و بازی روانی دادن یک زن توی داستانی مثل سیگار و هر آنچه که شما از مرد پیدا کنی و اون شخص خیلی راحت میتونه وانمود کنه مال من نیست یا مال رفیقمه و غیره

شرمنده که طولانی شد، ببخش اگر ابراد نگارشی داره چک نکردم متن رو

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
دقیقا همینه ولی خب بعضی خانم‌ها آگاهی ندارن بنده خدا ها مثلا ماهایی که آگاهی داریم و این مورد هارو ا ...

بله شایدم بنده خدا کاش یه گوشزد میکردید بهش منم همسایه رو به روییمون مثلا میخوان برن بیرون آقاهه میره میشینه تو ماشین با گوشی ور میره این بچه هارو هندل میکنه آخر سرم آشغالارو میبره میزاره سرکوچه میاد سوار ماشین میشه آی من حرص میخورم 🤐🤐🤐😫😫

بله شایدم بنده خدا کاش یه گوشزد میکردید بهش منم همسایه رو به روییمون مثلا میخوان برن بیرون آقاهه میر ...

والا دیگه ترسیدم یوقت بگم بهش بر بخوره اصلا اون موقعیتی که هعی زیر انداز به اون بزرگی رو بلند میکرد و هعی می افتاد زمین اصلا فکرش هم میکنم اعصابم خورد میشه 

خب همچین کسایی نباید کاری بکنن و به شوهراشون بگن بیا کمک کم کم بگن مثلا بچه هارو ببر بعد دیگه به مرور زمان کار هایی مثل اشغال پرت کردن و اینجور چیزاروهم بهش بسپارن

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد