2777
2789
عنوان

خیلی بیحوصلم چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 42 پست
افسردگی هم دلیل علمی داره ...دکتر معشیت محمدزاده میگه ما نباید به دیگران یا خودمون برچسب بداخلاقی یا ...

برچسب ک نزدم روانپزشک تشخیصش این بود

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
اره خداکنه امسال قبول بشم این دوران چرت تموم شه😢

نشدی هم برو ازاد راحتتری بخدا 

دولتی بازم دهن رو سرویس میکنه

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه بی جنبه

لج کردن ایده ی خوبی نبست ولی اگر با اعصاب الانم بود همینکارو با شوهر ایندم میکردم😂

به حرفاش فکر نکن ب این فکرکن ک یچیزی کفته منظوریم نداشته الان فقط تویی ک عذاب میکشی

تقریبا هیچی نیست بهترم کنهخسته شدم ازاین حالت

به نظرم افسرده نباش 

سعی کن حال خوبت وابسته به شخص خاصی نباشه 

استفاده کن از زمانت 

به خدا من اینقدر دلم میخواد مثل قبل بارداریم فقط و فقط بتونم یکم آزادی داشتم و عصر به عصر یه پیاده روی میرفتم 

ولی یه وروجک دارم که تنهاام باش قدم از قدم نمیشه بردارم چون هیچ کمکی ای ندارم  

لج کردن ایده ی خوبی نبست ولی اگر با اعصاب الانم بود همینکارو با شوهر ایندم میکردم😂به حرفاش فکر نکن ...

عادت کردم همیشه میبخشم اصلا بلد نیستم لج کنم 😅😅😅😅😅

یچیزی میگمو میرم :دیدی وقتی یه جوجه وابستت میشه هرجا میری دنبالت بدو بدو میاد و در نهایت ناخواسته زیر پات له میشه؟قصه زیادی پای آدما بودن هم همینه!:)

به نظرم افسرده نباش سعی کن حال خوبت وابسته به شخص خاصی نباشه استفاده کن از زمانت به خدا من اینقدر دل ...

میدونی میخوام افسرده نباشم ولی نمی‌شه

اصلا دست من نیست این‌شرایط

کلا انگیزه ی هیچکاری رو ندارم و همه کارای ضروری زندگی رو انجام میدم اونم چون مجبورم 

تا یکم اوضاع سخت میشه فکرخودکشی میاد سراغم

در این حد ک چون دوست ندارم از خونه بزنم بیرون ولی مجبورم تمام مسیر دوست دارم خودمو بندازم جلو ماشین 

افسردگی یچیز مزخرفه گاهی اوقات حس میکنم چیزی از من باقی نمونده و هرچی ک هست شخصبتم رفتارام همه شده افسردگی

عادت کردم همیشه میبخشم اصلا بلد نیستم لج کنم 😅😅😅😅😅

بهتر ک بلد نیستی

یا نبخش یااگر بخشیدی دیگه کلا فکرشم نکن

شوهرم یه دعوای حسابی کرد که چرا میگی حوصله ندارم 

بخدا تو این زندگی حتی نمیتونی یه روز بی حوصله باشی،خیلی درد داره

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
بهتر ک بلد نیستییا نبخش یااگر بخشیدی دیگه کلا فکرشم نکن

خودخوری میکنم باخودم 😂😂😂😂

یچیزی میگمو میرم :دیدی وقتی یه جوجه وابستت میشه هرجا میری دنبالت بدو بدو میاد و در نهایت ناخواسته زیر پات له میشه؟قصه زیادی پای آدما بودن هم همینه!:)

میدونی میخوام افسرده نباشم ولی نمی‌شهاصلا دست من نیست این‌شرایطکلا انگیزه ی هیچکاری رو ندارم و همه ک ...

اگه میبینی اوضاع خیلی بده برو دکتر 

ولی کلا زندگی و شرایط همینطور شده ادم واقعا به خودکشی خیلی وقتا با وجوداومدن مشکل فکر میکنه 

اگه میبینی اوضاع خیلی بده برو دکتر ولی کلا زندگی و شرایط همینطور شده ادم واقعا به خودکشی خیلی وقتا ب ...

تحت نظر روانپزشک دارو مصرف میکنم 

تراپی هم میرم

ولی خب کافی نیست