2777
2789
عنوان

خیلی بیحوصلم چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 42 پست
من خودمم بیحوصلم با اینکه غروب خیابون بودم

انقدر بیحوصلم که توی گوشیم حوصله گشتن ندارم

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندسالته دانشگاه یا مدرسه نمیری

دیگ دارم میشم21 

چرا دانشجوم هرروز هم امیدوارم کلاسا کنسل شن یا تعطیل شه نرم 

واقعا حوصله اونو ندارم سرکلاسا هم کلافه میشم 

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
حرفهای شوهرم

متاسفانه حرفای مردا برای ما زنا خیلی مهمه

ولی احتمالا اون خودش الان اصلا نمیدونه که تو از حرفاش ناراحتی

متاسفانه حرفای مردا برای ما زنا خیلی مهمهولی احتمالا اون خودش الان اصلا نمیدونه که تو از حرفاش ناراح ...

اعتراض کردم گفت ‌شوخی کردم 🤕

یچیزی میگمو میرم :دیدی وقتی یه جوجه وابستت میشه هرجا میری دنبالت بدو بدو میاد و در نهایت ناخواسته زیر پات له میشه؟قصه زیادی پای آدما بودن هم همینه!:)

منم حالم بده هفته دیگ کنکور دارم😥معده درد دارم چن مدته غذا خوب نمیخورمشامم چیزی نداریم تنهام یعنی ح ...

واقعا کنکور خیلی مزخرفه

دانشگاهم مزخرفه ولی میدونم واقعا دیگ بعدش درس خوندن اجبار نیست

[QUOTE=379492429]خیلی مضره و استفاده بیش از حد از ویتامین ب سرطان زاست[/QUOTE

کی گفته من ۱۰ساله هفته ای دوبارمیزدم الان بخاطراینکه زیادنمیتونم بیرون برم یونی زینک میخورم که مکمله ویتامین ب هستش یعنی این دوتانباشه کپسول آهن وویتامین سی هم نخورم که کلن تورختخوابم ازبی حوصلگی نمیتونم تکون بخورم بدون اینا 

افسردگی دارم ولی این مدت حالم بهتر بود دوباره مودم اومده پایین

افسردگی هم دلیل علمی داره ...دکتر معشیت محمدزاده میگه ما نباید به دیگران یا خودمون برچسب بداخلاقی یا افسرده بزنیم .باید ببینیم کدوم هورمون کارش رو خوب انجام نمیده

اعتراض کردم گفت ‌شوخی کردم 🤕

توم برو بزنش بگو شوخی کردم

توم برو بزنش بگو شوخی کردم

نمیشه بی جنبه 

یچیزی میگمو میرم :دیدی وقتی یه جوجه وابستت میشه هرجا میری دنبالت بدو بدو میاد و در نهایت ناخواسته زیر پات له میشه؟قصه زیادی پای آدما بودن هم همینه!:)

واقعا ادم بعضی وقتا اینقدر بی حوصله میشه که کلافه میشه...ببین کارایی که حالتو بهتر میکنه چیه

تقریبا هیچی نیست بهترم کنه

خسته شدم ازاین حالت