خانوادهی شما هم همش ازتون پول میگیرن؟ من چند ماه بیشتر نیست حقوق میگیرم ولی بدم میاد که خانوادهام تا هر جا کم میارن میان سراغ من، انگار دارن رو پول من حساب باز میکنن! نمیذارن حقوقم بشینه تو حسابم سریع یکی میپرسه چقدر پول تو حسابت داری؟ نمیدونم اینا تا قبل اینکه من حقوق بگیرم چی کار میکردن؟! شاید بگید خب بهشون نده، حقیقتا نمیتونم که ندم چون میدونم واقعا ندارن که اومدن سراغ من، اما بدم میاد جوری رفتار میکنن انگار من بهشون بدهکارم! مستقیم هم روم نمیشه بهشون بگم پولم رو پس بدن. به مامانم میگم بهشون بگه اونم خودم و پولم رو بیارزش میکنه که ۵ تومن دادی هی میگی. حالا ۵ تومن که ندادم ولی اصلا ۵ تومن هم بدم مگه من چقدر حقوق میگیرم که انقدر از من توقع دارن؟ تک تکشون تو این چند سالی که پشت کنکور بودم بارها دلم رو شکستن. نمیدونم الآن با چه رویی باهام مهربون شدن. 😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام من یه سوال درسی داشتم میشه درخواست رو قبول کنید ممنون
آدم امنی باشید!برای عشق،برای رفاقت،برای زندگی آدما،به آدما احساس امنیت بدین؛مراقب تصوری که ازتون دارن باشید؛ مراقب اعتبارتون تو قلب و ذهن آدما باشید.بذر بدبینی رو تو دل آدما نکارید، خوب باشید؛ خوب موندن و خوب بودن سخته.قلب آدما مهم ترین داراییه که دارن پس مراقب قلب آدما باشید.کاری نکنید که آرامش روح کسی تو این دنیا توسط شما سلب بشه.شما میون این همه تاریکی نور زندگی آدما باشید....🌱✨️🌻
اگه متقابل باشه خوبه، اما من خیلی تو این چند سال اذیت شدم. در واقع چون خیلی دلم رو شکستن دلم نمیاد بهشون پول بدم. متنفرم از اینکه چون میدونن پول دارم باهام مهربون شدن.