2777
2789
آره کمک حال شوهرمم تنهایی نمیتونست نمیزاره بیرون کار کنم وگرنه ۲۸سالمه با کلی مدرک ☺️گواهی نامهمدرک ...

ارایشگری و خیاطی ی شغل زنونه است اگه اونا رو هم بزار انجام بدی پول توشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونجا یعنی ایقدر حساسن

نه بابا فقط برا منه خاک بر سره چندین بار توی راه های آموزش گاه ها دعوا شد و خون و خونریزی میخواست بشه قرار شد مدرک گرفتم بتمرگم خونم دخترم ۱۲سالشه نمیزارن برم بیرون هنوزم چون هرکس نظر میده برامون 

هر چن شهرهای مذهبی انگار مردم بیشتر طالب فساد هستن و محیط امنی شاید براتون نباشه بعضی جاها

بله درسته ولی من دارم عذاب میکشم تو خونه میتونم خیاطی کنم میترسن پول زیاد در بیارم بعدش برم چون فکر میکنن آنقدر بدی کردن دنبال راهه فرارم

نه بابا فقط برا منه خاک بر سره چندین بار توی راه های آموزش گاه ها دعوا شد و خون و خونریزی میخواست بش ...

مشهد شهر خوبی نیست ب نظرم من خیلی راجب ناامنی و فساد توش شنیدم.البته ای کاش ایقدر شما هم تحت فشار نبودین

مشهد شهر خوبی نیست ب نظرم من خیلی راجب ناامنی و فساد توش شنیدم.البته ای کاش ایقدر شما هم تحت فشار نب ...

والا هرجایی بدی خودش داره دیگه ماهم قانون داریم انقدرم بی در و پیکر نیست

والا هرجایی بدی خودش داره دیگه ماهم قانون داریم انقدرم بی در و پیکر نیست

من واقعا زورم میاد ی دخترایی میبنم ک هر روز با یکی آن بعد از سمت دیگه ی عده ای مث شما هنرمند نمیزارن از خونه بیرون نمیری🫤

چرا میگی فرار؟اونجا دخترا و زنا اهل فرارن؟

نه بابا آنقدر بدی کردن مطمعا هستن موندنی نیستم البته طرز فکر اوناست 

بنده برا بچه هام موندنیم و اینکه از لحاظ قیافه بنده که میخوام اسید بریزم رو خودم ترس دارن