2777
2789
عنوان

بسته شدن منافذ پوست

691 بازدید | 15 پست

سلام من سه چهار روز از این ماسکای خونگی که برنجو خیس میکنن بعد اسیاب میکنن و از صافی رد میکنن میزارن روی پوست گذاشتم رو صورتم 

متاسفانه پوستمو به شدت خشک کرد و منافظ پوستمم باز کرد 

منم موندم چطوری ببندم منافظ رو برداشتم تو یه مشما فریزر اب ریختم گره زدم گذاشتم تو فیریزر یخ زد بعد الان چندوقته میزارم رو پوستم منافظم رو کوچیک تر کرده  صورتمم یکم سفت کرده فقط نباید نگه دارید یخ رو روی صورت صورتتون یا اصلا مستقیم نزارید رو صورت چون میسوزه پوستتون کلا با اون یکم ماساژ بدید 

میگن ۳۰ ثانیه اینکارو کنید ولی من اندازه ای که میتونستم یخ رو روی پوستم تحمل کنم ماساژ میدادم 

این تجربه من بود ولی خب پوست با پوست متفاوته اگه یوقت پوستتون حساسه یا هرچی انجام ندید که خدایی نکرده  مسئولیتش گردن من باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یدونه کپسول نوافن باز کن،اب جوش قبلش بزار یکم یخ شه تو یخچال چنتا قطره بریز داخلش،مخلوط کن با گوش پاکن بزن روی منافذات تقریبا ۳.۴ روز استفادع کن کم کم بسته میشه منافذات،من امتحان کردم جواب داد!

لایک نکنیددددددددد با چ زبووونی بگممم😭🙏🏻

ممنون با چه مقدار آب ؟این ترکیبو بزنم به صورتم؟منافذ زیاد دارم

چنتا قطره اب بریز زیاد نشه،زیاد منافذ دارین دوتا کپسول استفاده کنین

لایک نکنیددددددددد با چ زبووونی بگممم😭🙏🏻

اگه تجربه داری برای آکنه یه نکته بگو

اکنه و جوش رو باید از ریشه درمان کنی وگرنه هی بازم برمیگرده کلا مشکلات مربوط به پوست بخاطر مشکلات کبدی هست 

من خودم نزدیک دوماه عرق کاسنی خوردم برای جوشای بدنم چون کمر و بازوم واقعا پر جوش بود یه مدت عرق کاسنی خوردم پوستم خیلی بهتر شد اما نباید زیاد بخوری چون سرده موقع پریود خیلی اذیت میشی هفته ای دوبار کافیه نصف استکان کافیه