2777
2789
عنوان

وفاداری مردها

161 بازدید | 13 پست

شبی هنگ کردم

البته میدونستم مردها بی وفان ولی خب میگفتم همه که مثل هم نیستن

همکار شوهرم قبل از ۱۳ عید خانومش رحمت خدا رفت.

حدود ۲۳ فروردین دیدیمش من به شوهرم گفتم طرف عین خیالشم نیس انگار زیادی ناراحت نیس البته چهرش گرفته بود ولی خب... شوهرم گفت نه بابا تو قضاوت می کنی و فلان 

شنبه هفته پیش دیدمش مشکی پوشیده بود ولی چهرش عادی بود به ناراحت و عزیز از دست داده نمیخورد.امشب دیدیمش لباس زرد جیغ پوشیده بود

هنوز ۴۰ خانومش نشده زرد جیغ آخهههه

میدونم فضول مردم نیستیم و به ما ربطی نداره منظورم اینه ما زن ها اگر باشیم کلی طول می کشه سرپاشیم.مردها چه راحت می تونن فراموش کنن ۴۰ نشده مشکی هم نپوشید دیگه

اگر نظرم اشتباه بگین

۴۰ تموم بشه زنم میگیره ...اگه تا الان یواشکی نگرفته ....

من بعصی وختا که اینجور چیزا می‌شنوم میگم حیف یه لیوان آب که یه زن بده دست شوهرش

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

هیچکس از دل هیچکس خبر نداره 

قضاوت نکن تا قضاوت نشی😊

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴۰ تموم بشه زنم میگیره ...اگه تا الان یواشکی نگرفته ....من بعصی وختا که اینجور چیزا می‌شنوم میگم حیف ...

به خدا منم همین را میگم

اصلا حالم بد

بابا زنش ۴۰ روز نیس فوت شده

چه زرد جیغی پوشیده بود.حداقل احترام خانواده همسرش را میذاشت

انگار تازه داماد بود طرف

لباس سياه در اصل مال یه هفته است ریش هم مال دو هفته است مهم دل آدمه که تا ابد داغدار میمونه

سمت ما آخه تا ۴۰ روز سیاه پوش و ریش

نمیدونم شاید رسومات متفاوت باشه

ولی زرد جیغ یجوریه آخه

کاش ما خانم هام همینجوری بودیم ما یک‌شبه خورد میشیم از درد نبود پارتنرمون

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

عزیزم، هر کسی نحوه‌ی خودش رو برای کنار اومدن با مشکلات و غم‌ها داره. ممکنه مردها به‌طور ظاهری راحت‌تر خودشون رو جمع و جور کنن، ولی این به معنی بی‌احساسی نیست. ممکنه فرد همکار شوهرت هنوز درگیر غم باشه و فقط نتونه به طور علنی نشون بده. هر کسی روش خاص خودش رو برای کنار اومدن با از دست دادن یه عزیز داره. اینطور که تو میگی، شاید شجاعت بیشتری از خودش نشون داده باشه، ولی این به معنی بی‌وفایی یا بی‌احساسی نیست.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

کاش ما خانم هام همینجوری بودیم ما یک‌شبه خورد میشیم از درد نبود پارتنرمون

دقیقا

ببین آدمی که حالش بد باشه و ناراحت باشه از قیافش معلوم

اصلا نمیتونه از جاش بلند شه

۴۰ روز نشده خیلی عادی بود یارو

اصلا انگار نه انگار

کاش ما زن ها هم میتونستیم کااااش

چی بگم والاحرف شما هم درسته

من هیچوقت قضاوت نمیکنم 

یه نفر رو دیدم که خیلی درمورد این چیزا صحبت میکرد مثلا میدید زنی بعد مرگ شوهرش زود ازدواج کرده خیلی اخ و پیف میکرد دقیقا همین شرایط برای خودش پیش اومد همسرش فوت شد و هنوز به چهلم نرسیده برای خودش آستین بالا زد😁 و فکر شوهر کردن افتاد ، بعداز ۴ماه و ۱۰ روز شوهرش عقد کرد و دقیقا همین حرفایی که پشت سر بقیه میزد الان دارن درباره خودش میگن

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

من هیچوقت قضاوت نمیکنم یه نفر رو دیدم که خیلی درمورد این چیزا صحبت میکرد مثلا میدید زنی بعد مرگ شوهر ...

آره درسته

آدم تا تجربه نکنه نمیدونه چی به چیه

ولی من دلم به حال مظلومیت زن ها سوخت