2777
2789
عنوان

گشنمه😋🍽

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 65 پست
اصلا گفته باشی دیگه در این حد شورس درمیاد ا

کاسه داغ تر از آش نشو

پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه حالا اون جای خودولی من نگفتم که یه چیز خیلی خیلی گرون خوردم یا عکسی نگذاشتمعیبی نداره❤️

عکس گذاشتن زیاد حالب نیست با اینکه به شخصه دوست دارم عکس غذا و لباس ببینم

ولی خب دیگه هنه اینستا و گوگل دارن بلاخره میبینن عنوان تاپیکم معلومه

فارسی حرف بزنیم😊       نه به کودک همسری    یک شخص معترض به قوانین سایت اقایون درخواست ندن

عکس گذاشتن زیاد حالب نیست با اینکه به شخصه دوست دارم عکس غذا و لباس ببینمولی خب دیگه هنه اینستا و گو ...

بله

تازه توی همه ی تبلیغات و فضای مجازی عکس از غذا و صحبت غذا و اینا هم هست

قشنگم میشه لطفا بری بیرون دوست ندارم توی تاپیک هام یکی اینجوری با بقیه صحبت کنه❤️

چشم. من رفتم🥺🥺🥺🥺🥺

پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.

اشکالی نداره قشنگمببخشید😘❤️

درود بر ادب و متانت شما

منم معذرت میخوام