برادر دوستم فوت شده. مراسمش شهرستان بود تو ایام عید هم بود، الان که برگشته تهران با ۷، ۸ تا ازدوستا باهم قرار گذاشتیم بریم خونشون برای عرض تسلیت. یکی از دوستامون میگه از این حلوا آماده ها ببریم که دست خالی نرفته باشیم. بنظر من زشته. فک میکنم درست نیست دیدن صاحب عزا دست پر بریم. ینی ما رسم نداریم...گل و بنر هم برای روزای اول فوته، نه الان که نزدیک چهلمشه. نظر شما چیه؟
برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡قطعا حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پسر دوست من فوت کرده بود رفتم دیدنش. بیرون دادم یه پرچم مشکی مخمل ازاینایی که داخل هیات ها هست روش نوشتن السلام علیک یا عبدالله الحسین پایینش هم نوشت به یادبود مرحوم .....
خیلی خوشسون اومد.
باشد که همه موجودات در صلح و آرامش باشند🙏 باشد که همه موجودات شاد باشند🙏🏻
اینم فکر خوبیه، ممنون که یادم انداختیولی مراسم گرفته دعوتمون کرده. اینو دست خالی میریم، بعدچهلم یه ر ...
تومراسم که همون گل خوب ببرید
حلوا و..مناسب نیست
نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.