2777
2789

۱۶ سالمه چند سال قراره مهاجرت تحصیلی بکنم 

عموم لندنه اون کمکم می‌کنه که بتونم برم پیشش 

برام دعا کنید خیلی میخام برم اونجا تا درس بخونم🥺

ئەز کوردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم دعا کن ما هم بتونیم امسال بریم

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

ایشالا موفق بشی

لندن جای خیلی خوبیه برای تحصیل

جدا از اون چون مهاجر ایرانیش از کشورای دیگه کمتره بهتره

هرجا ایرانی کمتر بهتر... 

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

الهی به عالیترین نحو حاجت روا شی لطفاً برای امضام‌ دعا کن ممنون

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

،😂😂😂لندن من تحقیقاتم کردمسالی 5میلیارد پول میخوادیعنی 7سال 35 میلیارد پول لازم داره

😑😂مهاجرت تحصیلی اونم تو دبیرستان گرون هست خب مگر اینکه پدر پولدار داشته باشی بخاطر همینه همه میرن دانشگاه بعد از اونجا پذیرش بورس میگیرن

ایشالا موفق بشیلندن جای خیلی خوبیه برای تحصیلجدا از اون چون مهاجر ایرانیش از کشورای دیگه کمتره بهتره ...

اره واقعا وای خوب خیلی از فک و فامیلمون اونجان اولش میخواستم برم سوعد چون عمم اونجاس اما اونجا دیر اقامت میدن

ئەز کوردم 

😑😂مهاجرت تحصیلی اونم تو دبیرستان گرون هست خب مگر اینکه پدر پولدار داشته باشی بخاطر همینه همه میرن ...

بورس های ماله خورده بچه های عضو اتحادیه اروپاست

نه ما خاورمیانه ای ها

تمکن مالی زیاد میخواد

،😂😂😂لندن من تحقیقاتم کردمسالی 5میلیارد پول میخوادیعنی 7سال 35 میلیارد پول لازم داره

اشکالی نداره عموم گف من برای پولش کمکتون میکنم نصفش بابام نصفش عموم

ئەز کوردم 

بورس های ماله خورده بچه های عضو اتحادیه اروپاستنه ما خاورمیانه ای هاتمکن مالی زیاد میخواد

من برادرم تو سال اول دانشگاه بورس گرفت و خیلی از دوست هام بورس گرفتن خیلی از کشور ها مثل اتریش تمکن مالی ازت نمی‌خوان ولی برای مدرسه عموما ایرانی ها بورس نمیشن مگر اینکه ثابت کنن نخبه هستن