raha_hamidi مدیر عضویت: 1403/11/14 تعداد پست: 369 عنوان برام دعا کنید که بتونم مهاجرت کنم🥺🥺 | مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 39 پست ۱۶ سالمه چند سال قراره مهاجرت تحصیلی بکنم عموم لندنه اون کمکم میکنه که بتونم برم پیشش برام دعا کنید خیلی میخام برم اونجا تا درس بخونم🥺 ئەز کوردم 1404/01/31 | 19:44 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آلیما عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 11346 خیلی از اینا که میگید من خودم قبل از اینکه وارد هر کشوری بشم ویدیو هارو از تو یوتیوب نگاه میکنم و کا ... هیچوقت نمیتونی با یه ویدیو یوتیوب ساده کل قوانین و عادت های یه کشور رو متوجه بشی عزیزمچیایی هستن که با تجربه کردن به دست میان با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار!
آلیما عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 11346 مهاجرت نکردی شما عزیزم ایرانی ایشالا هر وقت رفتید متوجه همه اینا میشید باشه شما درست میگیموفق باشی با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار!
zeynabkorijani عضویت: 1403/04/18 تعداد پست: 5896 هیچوقت نمیتونی با یه ویدیو یوتیوب ساده کل قوانین و عادت های یه کشور رو متوجه بشی عزیزمچیایی هستن که ... من تا امروز مشکلی نداشتم اروپا رفتم و مشکلی نداشتم خیلی از کلاهبرداری ها واضح هست
newgaarr عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 6150 برادر من المان بورس گرفت اما شما میتونی بورس بگیری میگم که فقط باید اثبات کنید که نخبه هستید که اونم ... آلمان مهاجر پذیرهمتفاوته با لندن
raha_hamidi مدیر استارتر عضویت: 1403/11/14 تعداد پست: 369 بابات چیکارست که میتونه سالی 2.5 میلیارد برات بفرسته😂لندن یه شام بخوری 25 دلار پات می فتهمضنه دستت ... جراح قلبه ئەز کوردم
zeynabkorijani عضویت: 1403/04/18 تعداد پست: 5896 آلمان مهاجر پذیرهمتفاوته با لندن به نسبت مهاجرت های بورس خیلی کم شده و از هر ده تا دو نفر بورس میشن چون خیلی مهاجر داخل آلمان هست الان
newgaarr عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 6150 به نسبت مهاجرت های بورس خیلی کم شده و از هر ده تا دو نفر بورس میشن چون خیلی مهاجر داخل آلمان هست الا ... بنظرم هرچی پاشو از ایران بذاره بیرون درا موفقیت براش باز میشهآلمان اقتصادش قویهفقط افغانی زیاد داره
zeynabkorijani عضویت: 1403/04/18 تعداد پست: 5896 بنظرم هرچی پاشو از ایران بذاره بیرون درا موفقیت براش باز میشهآلمان اقتصادش قویهفقط افغانی زیاد داره تورم داخل آلمان هست من یادمه واسه جنگ اوکراین روسیه به طور عجیبی همه چی گرون شده بود که مردم صداشون در اومده بود
newgaarr عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 6150 تورم داخل آلمان هست من یادمه واسه جنگ اوکراین روسیه به طور عجیبی همه چی گرون شده بود که مردم صداشون ... کانادا هم تورم دارهولی در مقایسه با ایران نه
zeynabkorijani عضویت: 1403/04/18 تعداد پست: 5896 کانادا هم تورم دارهولی در مقایسه با ایران نه تورم زیاد اهمیتی نداره چون ترکیه تورم داره اما خب هر چقدر تورم بره بالاتر حقوق ما بالاتر میره اما ایران با تورم حقوق افزایش پیدا نمیکنه