2777
2789
عنوان

خیانت همسر

8545 بازدید | 300 پست

چند وقت احساس میکردم شوهرم بهم خیانت  میکنه آخه خیلی بهانه گیر سرد و بی توجه به من شده بود تا این دیروز بعد از یه تماس مشکوک روی تلفن شوهرم و پیگیری تماس فهمیدم زن بعد ساعت چهار صبح تگرامشو چک کردن بعد دیدم با دونفر که یکی تموم شده یکی هنوز هست به من خیانت کرده تمامی عکاسشون در آوردم پیاماشون الکی گفت نمیشناسم اینو بعد که عکس دوتاشون باهم اونم عکس در حال بوسشونو در آوردم منو انقدر زد زد گفت تقصیر تو داغون شدم بعد برای من هیچوقت کادوی تولد نمیخره برای اون کادوی برند خریده جشن تولد توپ گرفته انقدر التماس کرده بودم منو ببر دربند نبردم گفت پول ندارم راه دور این حرفا بعد این دخترو برداشته برده چه عکسایه گرفتن باهم بعد میگه سرویس ماشین دربستی دخترونه بود دلش خواست عکس بگیره ولی قانون با من نی عکس پیام هیچیو میگن قبول نداره  انقدر وضعیت روحیم خرابه

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وااااااااااااای

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...

بایه بزرگترصحبت کن به خانوادش بگودرستش کنن مشکلتونو،متاسفم انشالاهمه چی درست شه🙏💓

ازاردیبهشت 97منتظریه فرشته کوچولوهستم😢خدایایه سوال؟🤔قربونت برم توکه مهربونی وقتی شوهرم بهم میگه نازاعرضه نداری برام بچه بیاری،توناراحت نمیشی؟؟؟؟ خدایامرسی که صدای دل شکستموشنیدی،وتوی ماه رحمتت ماه رمضان فرشته کوچولوموگذاشتی تودلم،خدایاجان امام رضامواظبش باش سالم بیاد،خیلی تنهام
😢😢😢😢😢من بدبخت یه بچه یک ساله دارم به نظر شما این یه عکسی که طرف سرویس دربستی گرفته همینطوری یه ...

وای عزیزم 

مطمئن باش خدا کمکت میکنه 

عکسو پاک کن بیشتر از یه دقیقه بشه پاک نمیشع دیگه

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰