2777
2789

راستش من ۲۷سالمه و تاحالا دوس پسری نداشتم و وارد هیچ رابطه ی جدی نشدم نه مهمونی رفتم نه پارتی نه چیزایی شبیه به این و احساس بدی به خودم دارم همش فک میکنم زندگی نکردم البته یه بار نامزد کردم که خب بهم خورد ولی با اونم ارتبط عاطفی یا حال خوب عالی تجربه نکردم حس میکنم زندگیمو باختم چون همیشه دختر خوبه بودم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داشتن شریک عاطفی ربطی به پارتی و مهمونی های بی معنی نداره

اون جدا این جدا

من خودم با همسرم دوست بودم ازدواج کردم

چه معلوم اگه نمیشناختمش قرار بود تا کی تنها باشم

البته که شخصا الان مخالف ازدواجم 

کلی گفتم

اره همیشه دوس داشتم دختر پررو باشم ازونایی که نخ میدن و با پسرا راحتن خاعک تو سرمن که سرسنگینم

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

زندگی کردن رو توی دوس پسر داشتن و مکان های نادرست رفتن خلاصه نکنید دوستان ، اگر اونجور جاها میرفتی فقط آسیب روحی میدیدی وگرنه یارخوب از اون مکان ها در نمیاد مطمئن باش 

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

من همیشه دختر خوبه بودم دوس پسر نداشتم و یه شوهر تنوع طلر نصیبم شد مث سگ پشیمونم که چرا من دوس پسز ن ...

عزیزم ایشالله خدا به زندگیت آرامش بده ❤️راستش منم چند وقته دارم بهش فک میکنم😂

به نظرم ادم او عمرش باید یکی دوتا تجربه کنه البته با رعایت حدو حدود 

هرکس ک دوست پسر داره ک پارتیو مهمونی نمره

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸