2777
2789
عنوان

لک قهوه ای هفته هفتم بارداری

120 بازدید | 17 پست

امروز ۷ هفته رو دو روزم دیشب یه لک قهوه ای دیدم الانم رفتم حموم اومدم باز یه کوچولو لک دیدم کسی میتونه کمک کنه چیکار کنم خیلی میترسم چون وزنمم خیلی کمه ۳۷ کیلوام اگه برم سونوی قلب زود نیس؟😭

درد یا علائم دیگه هم ندارم حتی تهوع هم ندارم هنوز🥲🥲

ایشالله چیزی نیس ولی سریع برو دکتر شیاف بده. استراحت مطلق کن استرس نداشته باش 

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالله چیزی نیس ولی سریع برو دکتر شیاف بده. استراحت مطلق کن استرس نداشته باش

مرسی عزیزم اصلا کار خاصی نمیکنم مثلا دیروز فقط غذا پختم شبش اینجوری شد

دکتر برم سونو قلبم برم زود نیس بنظرت؟میخام خیالم راحت شه

مرسی عزیزم اصلا کار خاصی نمیکنم مثلا دیروز فقط غذا پختم شبش اینجوری شددکتر برم سونو قلبم برم زود نیس ...

عزیزم بی بی چکت چند روز بعداز موعد مثبت شد؟؟

اونقدر به واقعی شدن خواسته هام مطمئنم که مطمئنم خدام خداس🙏

یک روز بعد موعد هاله انداخت چار روز بعدش پررنگ شد همون روزم رفتم ازمایش

بسلامتی عزیزم

نمی خوام بترسونمت ولی الان برو دکتر حرفمو گوش کن

دختر عمه من همینطوری بود دکترش گفت شیاف بزار اون گفت دیگه لکه و خون نمیاد حتما خوب شدم چرا بزارم

بچش سقط شد هنوز یه ماهم نشده

اونقدر به واقعی شدن خواسته هام مطمئنم که مطمئنم خدام خداس🙏

بسلامتی عزیزمنمی خوام بترسونمت ولی الان برو دکتر حرفمو گوش کندختر عمه من همینطوری بود دکترش گفت شیاف ...

اخه الان برم دکتر زنان هس؟یا دکتر معمولی هم میشه برم

برو بیمارستانیا با دکترت صحبت کن ولی صبرنکن یه لحظه

اصن هنوز هیچ دکتری نرفتم همش میرم بهداشت که پرونده تشکیل بدن سونو بنویسن برام یه ساعت عین مجسمه وایمیستم میگم الان چیکار کنم انگار ک نمیشنون جواب نمیدن تهشم میگن برو فلان روز بیا

شوهرم بیاد میرم یه سر تا بیمارستان پس