؟مثلا اینکه غذای مفتی تا آخر نخوریم، یا اینکه لیوان آب رو تو چند قلپ بخوریم، یا پوشیدن تم لباس و بدلیجات روز، مثلا میگن تصدیق نکردن محترمانه باکلاسه، اینکه هر نظری باهاش هم عقیده نباشیم😍🫣، همه بگن یاد بگیریم
وقتی بفهمی میبخشی، اگه کسیو نبخشیدی بدون اونو نفهمیدی
لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜 وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
اگه خیلی خوش خنده این سعی کنید کنترل کنید وگرنه زیاد جدی گرفته نخواهید شد
اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانهتره🥕
به نظرم آدم باکلاس کسیه که در عین حال که با دیگران محترمانه و مودبانه برخورد میکنه ادمارو تو ذهنش راه نده
مثلا غیبت نکنه
حسودی نکنه
...
کلا به فکر رشد و پیشرفت شخصی خودش باشه و کاری به کار دیگران نداشته باشه فقط وقتی کمک خواستن در حد توان کمکشون کنه نه کم و نه زیاد که تبعات خودش رو داره
هر کاری که امروز انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه