2777
2789
عنوان

چ چیزایی بلدین که باکلاس تر نشونتون داده

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 54 پست
کلا کلاس چیزی نیست که با ادا و تمرین بدست بیادذاتیه اینقدر آدم دیدم زور میزنه با کلاس باشه اما ه ...

واقعا دمت گرم... گفتم کامنتا رو میخونم بعد اینو پست میذارم که دیدم شما گذاشتی

بعضیا ذاتا موقر و های کلاسن

تلاش نمیکنن

ناخود آگاه رفتار و گفتار و انتخابشون باکلاسه

بعضیام زوووور میزنن که باکلاس ب نظر بیان

با کفش پاشته ۷ سانت و ناخن کاشت و عشوه خرکی و ... و.... و.... اما دریغ از یک جو کلاس 

اینا تو خون باید باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا دمت گرم... گفتم کامنتا رو میخونم بعد اینو پست میذارم که دیدم شما گذاشتیبعضیا ذاتا موقر و های ک ...

لایک 

ی نفر ک بماند کیه ادا در میاره ک خیلی آدم حسابیه در صورتی ک داشتیم ظرف هارو خونه کسی میشیتیم آخرش با اسکاج ظرفا سینک هم شست 

بعد از تمیزی خودش همش در حال تعریفه 🙂

اگه دوست داری واقعی با کلاس باشی خیلیییی کتاب بخون در کمترین حالت روزی ده دقیقه مطالعه هر کتابیو که دوست داری اگه پی دی اف بود یا چاپی فرقی نداره

تو جمع های متفاوت رفتار متفاوت نشون بده مثلا تو جمع خانوادگی راحت بخند اما تو جمع غریبه تر ها با صداای بلند نخند

ناخن هات تمیز و مرتب و سوهان کشیده

موهات مرتب و بدون وز

لباس هات تمییز و اتو شده و اگر داشتی عطر اصل حتی یک عطر سه میلیونی هم کار راه انداز هست اگرم پولت کم هست فوقش کم کم مصرف کن 

بدن و لباست و پاهات بو ندن 

ارایییش غلطظ نکن

یاد بگیر لباس مناسب هر جا رو بپوشی اگرم نداشتی همون یکدست رو نو نگه دار و تمییز

سعی کن فرد صحبت نکنی و کلماتو جمع ببندی

تو نگو حتی به دوستت سعی کن بگی شما مثلا بچه ی من میگه راهی جون شما خودت بهم گفتی بیا بریم فلان جا 

منظورم این هست حتی دوست صمیمیتم مجبور نیستی بگی تو

بی تعارف سر میز یا سفره نرو 

چشم نچرخون تو خونه ی کسی یا کیف و گوشی کسی و دزدکی دید نزن

بدون اجازه به هیچ وسیله ی کسی دست نزن

اگر رفتین رستوران صبر کن و تعارف کن اول شخص مقابل سفارش بده اگر هم ایشون مهمون شما بودن اول شما سفارش بده البته تعارف کن بهشون ولی بعد از تعارف خودت سفارش بده که بدونه تا چه حد میخوای هزینه کنی و راحت سفارش بده

موقع غذا صحبت نکن ،دو لوپی نخور؛اروم و موقر رفتار کن  مثلا از دستهاتو بدنت خیلی زیاد استفاده نکن موقع مکالمه

گاهی وسط گپ و گفتگوتون صحبت نکن تا اگر طرفت میخواد بره  معطل نشه

ببین لامذهب کتاب همه چیو تو خودش داره  ناخوداگاه باکلاسی میشه جزئی از وجودت و این چیزایی هم ک من گفتم بازم کلی بودن مثلا نمیشه ادم نقش ادم ارومو بازی کنه و حتی وقتی رفتین اسکی نخندی داد نزنی پر شور نباشی یا رفتین ختم   انتظار تعارفات انچنانی داشته باشی سر میز غذا

سعی کن خودت باشی و خودتو اول تغییر بده و بهتر کن

البته که قطعا خودت با کلاسی

بچه ها من خودم ذاتا با کلاس رفتار میکنم، و همه این نکات رعایت میکنم، ولی خب اینکه بگیم ذاتیه درست نیست، اگه آپدیت نشیم باکلاس دیده نمیشیم، شما اگه فیلم عروسی10سال پیش ببینی متوجه میشی امروز چقد پیشرفت کردی، درسته باکلاسی خیلیا ارثی و تربیتی بوده ولی خیلیا با تو جمع های باکلاس رفتن درصد بالایی رشد کردن، اگه اینجور نبود که تو سطح شهر که میچرخیم کلی آدم با رفتار و پوشش باکلاس نمیدیدیم، باید قبول کنیم نقش زیادی دارن این ادا اصول ها، یکی یه حرف قشنگی زد، گفت حتی ادای باکلاس بودن هم بهتر بیکلاس بودنه

وقتی بفهمی میبخشی، اگه کسیو نبخشیدی بدون اونو نفهمیدی

ازتینت به عنوان رژلی وگونه وسایه استفاده میکنم 😂

ایمه موشیمن: شُویِم کِرد، خُوه شِم بو/تِفَر چاره رَشِم بو... آره خلاصه اونجا که حمید عسکری میگه: هیچکی مثه من تورو دوس نداره اینو از تو چشام میتونی بخونی،تو بودی جونم و عمرم و کسی که میخواستمو قسمِ راستمو که میخوای بدونی🥺💔* به چشمانم نگاه کرد وگفت؛ بگو دوباره به این جهان بازخواهیم گشت ومرا...حتی اگر درختِ گیلاسی آفریده شده باشم باز خواهی شناخت😔💔* یه چی بگم همین الان یادم اومد یادش بخیر سریال  چار خونه رو بچگیام میدیدم ساعت ۱۱ از شبکه سه پخش میشد،مامانم میگفت برو بگیر بخواب بچه دیروقته ولی مگه میشد همه ببینن من نه؟ یادمه شنبه ( جواد رضویان) با این حلبای روغن و یه چوب و چن تا نخ گیتار درست کرده بود منم پیله کرده بودم به بابام که باید واسم درست کنی😅😂تهش رفت یه دونه از این اُرگا واسم خرید گفت اونو بیخیال شو دختر ولی من هنوز فک میکنم به اون حلب روغن و این اهنگ قیسمت نَمیشه اینگار 🙂 یااونجا که میگفت هینگااامه هینگامه😁😥.میدونید ولی هیچ وقت قسمت نشد اونی که باید🙃}}}}* 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️یه چیزی میگم اینو ازمن کاش یادت باشه،جنگی میجنگه حتی اگه کالج پاش باشه👊✌️