اگه دوست داری واقعی با کلاس باشی خیلیییی کتاب بخون در کمترین حالت روزی ده دقیقه مطالعه هر کتابیو که دوست داری اگه پی دی اف بود یا چاپی فرقی نداره
تو جمع های متفاوت رفتار متفاوت نشون بده مثلا تو جمع خانوادگی راحت بخند اما تو جمع غریبه تر ها با صداای بلند نخند
ناخن هات تمیز و مرتب و سوهان کشیده
موهات مرتب و بدون وز
لباس هات تمییز و اتو شده و اگر داشتی عطر اصل حتی یک عطر سه میلیونی هم کار راه انداز هست اگرم پولت کم هست فوقش کم کم مصرف کن
بدن و لباست و پاهات بو ندن
ارایییش غلطظ نکن
یاد بگیر لباس مناسب هر جا رو بپوشی اگرم نداشتی همون یکدست رو نو نگه دار و تمییز
سعی کن فرد صحبت نکنی و کلماتو جمع ببندی
تو نگو حتی به دوستت سعی کن بگی شما مثلا بچه ی من میگه راهی جون شما خودت بهم گفتی بیا بریم فلان جا
منظورم این هست حتی دوست صمیمیتم مجبور نیستی بگی تو
بی تعارف سر میز یا سفره نرو
چشم نچرخون تو خونه ی کسی یا کیف و گوشی کسی و دزدکی دید نزن
بدون اجازه به هیچ وسیله ی کسی دست نزن
اگر رفتین رستوران صبر کن و تعارف کن اول شخص مقابل سفارش بده اگر هم ایشون مهمون شما بودن اول شما سفارش بده البته تعارف کن بهشون ولی بعد از تعارف خودت سفارش بده که بدونه تا چه حد میخوای هزینه کنی و راحت سفارش بده
موقع غذا صحبت نکن ،دو لوپی نخور؛اروم و موقر رفتار کن مثلا از دستهاتو بدنت خیلی زیاد استفاده نکن موقع مکالمه
گاهی وسط گپ و گفتگوتون صحبت نکن تا اگر طرفت میخواد بره معطل نشه
ببین لامذهب کتاب همه چیو تو خودش داره ناخوداگاه باکلاسی میشه جزئی از وجودت و این چیزایی هم ک من گفتم بازم کلی بودن مثلا نمیشه ادم نقش ادم ارومو بازی کنه و حتی وقتی رفتین اسکی نخندی داد نزنی پر شور نباشی یا رفتین ختم انتظار تعارفات انچنانی داشته باشی سر میز غذا
سعی کن خودت باشی و خودتو اول تغییر بده و بهتر کن
البته که قطعا خودت با کلاسی