2777
2789

کسی دروغی پشت سرم به خانمی گفته. به دروغ گفته فلانی پشت سر رییست فلان حرف رو زده. اون خانم رفته به رییسش گفته. حالا با وجود اینکه ویس و چتهای شخص دروغگو رو براش فرستادم و ثابت کردم در واقع اون حرف رو همون شخصی که به من تهمت زده بوده گفته و اون خانم هم خبرچینی کرده، جوابم رو نمیده . تا حالا براتون پیش اومده؟ چرا بعضی ها تهمت رو باور می کنند وقتی ثابت میشه دروغ بوده باز سر موضع قبلیشون می مونند. این شخص حدود بیست سال از من بزرگتره و من نمی فهمم چرا باور نمی کنه. اصلا جواب نمیده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سر یه کاری تهمت دزدی زدن بهم چند سال پیش سنم خیلی کم بود چقدر ترسیده بودم 🤭میگفتن پولیس خبر میکنیم منم بچه باورم شده بود هی قسم و آیه که کار من نیست آخر سرم معلوم شد اشتباه خودشون بوده دیوثا هنوزم تو ذهنمه

اره.برادرشوهر خاله زنکم و زنش یه چیزی به خاله شوهرم  گفتن و بعد که بین مادر شوهرم و خواهرش سر این حرفا کدورت شد،انداختن گردن من که من گفتم چون من هم اونجا بودم موقع این حرفا.و مادر شوهر عفریته ام چون از اول هم حسادت منو می کرد از خداشه که منو هی ازار بده و بگه تو فتنه ای و اینا.الان چهار ساله با همشون قطع رابطه ایم.راحت و بی دردسر.من فقط به خدا واگذار کردم که خودش جوابشونو بده.

اره.برادرشوهر خاله زنکم و زنش یه چیزی به خاله شوهرم گفتن و بعد که بین مادر شوهرم و خواهرش سر این حر ...

اون خانم هم با من دشمنی داره. وگرنه خبرچینی دست کم از تهمت نداره. اصلا لزومی نداشت بره به رییسش بگه. اون حرف اگه راست بود غیبت بود اگه دروغ بود تهمت بود. که دروغ بود.

ان شاء الله روابطتون خوب بشه. 

بله منم خیلی توضیح دادم بعد دیدم طرف باور نداره گفتم به ....

به درک و تمام

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

اره 

مادر شوهرم 

سه روز بعد از ازدواجم شوهرمو به پلیسا لو داد 

شوهرم تا دوماه زندان بود

بعدش انداخت گردن من که تو این کارو کردی که  اموال پسرمون صاحب بشی

درحالی که شوهرم  موقع ازدواج یه پژو  پارس داشت  تنها با یه خونه اجاره کرده بودیم تو تهران حتا خونه ای که پدر سوهرم برا شوهرم خریده بود  ازش گرفتن  شوهرمو گول زد کل پولامو بالا کشید  بدبختش کرد

خدارو شکر الان برا خودمون زندگی درست کردیم کمبودی نداریم

ولی اون حرفش که جلو کل فامیلش تو خونه بهم گف هنوز تو دلمه نمیدونه پسرش چه بلاهایی سرم اورد چقدر زجرم داد

حالا  گذشت از اینا

روی لباس دامادی شوهرم یه رنگ زردی بود داخل جیب لباسه هم یه دعا

رو درو بهم میگفت پسرمون سه‌ر و جادو کردی  که یه بلایی سرش بیاری

درحالی که بعدش معلوم شد کار خودش بوده  و اون کارو کرده

نه کار بر جدیدم نه قدیم

ولی سوال من یه چیز دیگست شده کسی که تهمت بزنه بعد خدا جوابشو بده ؟؟؟

نه والا

مادر شوهر من اونقدر بهم تهمتت زد

از من شادتر پولدار تر سر حال تره هر روز  خدا دم سفره و خوشگذرونی و خریده

اونوقت من باید جون بکنم و کار کنم 

نه کار بر جدیدم نه قدیم

ولی سوال من یه چیز دیگست شده کسی که تهمت بزنه بعد خدا جوابشو بده ؟؟؟

حتما هست. من خانمی رو می شناسم پشت سر عروسی تهمت می زد که شب عروسیش حامله بوده. قطعا تاوانهای دیگه ای هم داده. ولی الان سی ساله یه شکم خیلی بزرگ به اندازه نه ماهه داره که نتونسته کوچیکش کنه!

اره منم دیدم که گفتم

حالا من خودمم کمبودی ندارم  زندگیم خوبه میسازم

اما این عفریته نمیدونه پسرش چه بلاهایی قبل ازدواج سرم آورده اینجوری زجرم میده

ولی خداروشکر شوهرم کلا باهاشون قطع ارتباط کرد حتا به مادرش سلامم نمیکنه یا زنگ نمیزنه

ولی مادر شوهرم گهگاهی زنگ  میزنه تیکه میندازه اذیت میکنه

نه کار بر جدیدم نه قدیم