تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هل ندم و خودمپاشو یکی در میون بالا پایین کنم؟پاشو گذاشتم رو رکاب و یکم هل دادم بدونه چطوریه ولی باز ...
بگو نه دیگه بزرگ شدی زشته من هلت بدم اره اول پاشو بزار رو رکاب بعد یاد میگیره لذت رکاب زدن واسه بچه ها بیشتزه
تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم
الان ۳ سالشه دقیقافکر کنم دیگه وقتش باشه کم کمپس پاشو میزارم رو رکاب و بالا پایین میکنم تا یاد بگیره ...
اره عزیزم خداحفظش کنه
مرسی عزیزم خدا بچه های شما رو واسه شما و شما رو واسشون حفظ کنه
من مجردم
شک کردم بعد ارسال پروفایلتو دیدم فهمیدم پاکش کردم😅😅😅بهترینا واست رقم بخوره عزیزم خوش و خرم باشی ا ...
قربونت برم مرسی❤️🫂🫠