2777
2789

سلام مامانا

واسه دخترم سه چرخه قبلا خریدم چون کوچیک بود و پاش به رکاب نمیرسید هل میدادمش

الان هر چی میگم رکاب بزن فشار بده میگه تو هل بده

سه چرخه جدید خریدم واسش که بگم با این رکاب بزن هل نمیدم میشه بگید چطوری یادش بدم؟؟؟؟؟

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

هلش ندین اروم اروم بعدش که راه بیوفته 

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد میگیره پاهاشون جون نداره

منم خواهرم تا 4 5 سالگی نمیتونست رکاب بزنه نمیدونست چجور باید نیروی پاش رو به رکاب منتقل کنه

خودش از رو زمین پا میزد

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

هلش ندین اروم اروم بعدش که راه بیوفته

هل ندم و خودم‌پاشو یکی در میون بالا پایین کنم؟پاشو گذاشتم رو رکاب و یکم هل دادم بدونه چطوریه ولی باز میگه تو هل بده

یاد میگیره پاهاشون جون ندارهمنم خواهرم تا 4 5 سالگی نمیتونست رکاب بزنه نمیدونست چجور باید نیروی پاش ...

آره دختر منم با پا خودش میره جلو و من میگم رکاب بزن میگه تو هل بده

دخترم سه سالشه پس بنظرت زوده؟

هل ندم و خودم‌پاشو یکی در میون بالا پایین کنم؟پاشو گذاشتم رو رکاب و یکم هل دادم بدونه چطوریه ولی باز ...

بگو نه دیگه بزرگ شدی زشته من هلت بدم اره اول پاشو بزار رو رکاب بعد یاد میگیره لذت رکاب زدن واسه بچه ها بیشتزه

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

آره دختر منم با پا خودش میره جلو و من میگم رکاب بزن میگه تو هل بدهدخترم سه سالشه پس بنظرت زوده؟

کوچولوان هنوز

هر روز باهاش بازی کنه خودش یاد میگیره کم کم

بگو نه دیگه بزرگ شدی زشته من هلت بدم اره اول پاشو بزار رو رکاب بعد یاد میگیره لذت رکاب زدن واسه بچه ...

الان ۳ سالشه دقیقا

فکر کنم دیگه وقتش باشه کم کم

پس پاشو میزارم رو رکاب و بالا پایین میکنم تا یاد بگیره

ممنون

الان ۳ سالشه دقیقافکر کنم دیگه وقتش باشه کم کمپس پاشو میزارم رو رکاب و بالا پایین میکنم تا یاد بگیره ...

اره عزیزم خداحفظش کنه

کوچولوان هنوزهر روز باهاش بازی کنه خودش یاد میگیره کم کم

الان ۱ سال و نیمه با اون یکی بازی کرده ولی رکاب نمیزنه رو این یکی هم تلاششو میکنه ولی جلو نمیره تسلیم‌میشه

فکر کنم به زمان احتیاج داره

ممنون

مرسی عزیزم خدا بچه های شما رو واسه شما و شما رو واسشون حفظ کنه

من مجردم 

الان ۱ سال و نیمه با اون یکی بازی کرده ولی رکاب نمیزنه رو این یکی هم تلاششو میکنه ولی جلو نمیره تسلی ...

وقتی سوارشه خودت پاهاشو بذار رو رکاب، کنارش پاهاشو رو رکاب حرکت بده و کم کم بهش اموزش بده

من مجردم

شک کردم بعد ارسال پروفایلتو دیدم فهمیدم پاکش کردم😅😅😅بهترینا واست رقم بخوره عزیزم خوش و خرم باشی از این روزا خوب استفاده کن🙂

شک کردم بعد ارسال پروفایلتو دیدم فهمیدم پاکش کردم😅😅😅بهترینا واست رقم بخوره عزیزم خوش و خرم باشی ا ...

قربونت برم مرسی❤️🫂🫠