2777
2789
عنوان

یائسگی زودرس

75 بازدید | 8 پست

کسی هست که یائسگی زودرس داشته باشه و درمان شده باشه..سنم زیر چهل سال هست.

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.

دکترت چی میگه؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم...اومدم تاپیکاتو خوندم...امیدوارم معجزه ببینی.برات حمد میخونم🌹امیدوارم هر دو بزودی مامان ...

سلام عزیزم...خیر ببینی الهی...لطف کردی...الهی آمین...انشالله که بزودی با یاری و توکل به خدا مامان بشیم.🌹منم برای شما حمد خوندم.

سلام، دوست عزیز یک مکمل خوب هست که میتونه تا حد زیادی باعث تنظیم سیکل قاعدگیتون بشه البته چون شما تازه شیمی درمانی کردی باید زیر نظر متخخصصان باشید. مکمل فرتیل اید وومن واقعا عالیست البته کنترل استرس ، ورزش و اصلاح سبک تا حدی کمک کنه هست.

سلام، دوست عزیز یک مکمل خوب هست که میتونه تا حد زیادی باعث تنظیم سیکل قاعدگیتون بشه البته چون شما تا ...

من شیمی درمانی نکردم..