2777
2789
عنوان

همونیم ک دوماهه با شوهرم قهرم بیاین

6218 بازدید | 35 پست

دوستان من همه رو تو پست اول میگم شما راهنماییم کنین لطفا... من امشب رفتم ک با همسرم حرف بزنم...رفتم در خونشون و سوارش کردم و رفتیم ک باهم صحبت کنیم... دوستان همسرم نتیجه ای ب دستم نداد فقط ی سری خواسته ها داشت و منم اونایی ک برام معقول بود پذیرفتم...خواسته هایی مثل نوع پوشش و اخلاق...قبول دارم ک اخلاقای بد دارم و انقدر قادر هستم ک میتونم عوضشون کنم...منم در عوض بهش گفتم توقع چ نوع رفتاری رو ازش نداشتم... بهش گفتم ک نباید میرفت پیش رو خانواده من همه چیزو میگفت... خلاصه 4 ساعت باهم صحبت کردیم...اینو بگم ک انقدر هنوز از دستش دلخورم ک حد نداره ب خاطراعتمادی ک از دست دادم... اونم دائم میگفت من بهت اعتماد ندارم... دوستان فراره دفعه دیگم باهم صحبت کنیم و ب شدت اصرار داره ی جلسم با خانواده ام حرف بزنه...میشه لطف کنین و منو راهنمایی کنین

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اختلافتون سر چی بوده؟

ی بحث کوچیکو کشوند ب خانواده ها الان شد دو ماه و ده روز قهر

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
چرا اعتمادی دیگه بهتون نداره من در جریان  مشکلتون نیستم

ببین عزیزم ایشون معتقده ک من بهش ی سری جیزا دروغ گفتم و امشب بهش ثابت کردم ک دروغی درکار نبوده

نباید خانواده بفهمه بعدا دخالت ها زیاد میشه و سرکوفت میزنن فقط دعا میکنم ارامشت برگرده

دعا کن استرس زیادی دارم

به خانواده ها ربطي نداره كه

ایشون معتقده چون روزی ک بحث کردیم خانواده جلو خانواده من بوده باید بازم خانواده ها باشن

همینه ک میگن دعواهاتون فقط بین خودتون بمونه😕

چقدر بهش گفتم ب خدا

اشتباه همسر بنده رو نباید بکنید

بهشون پیشنهاد مشاوره رو بدید

برید پیش یک مشاوره خوب و دو نفری اونجا مشکلتون رو مطرح کنید

هرطور شده راضیش کن و برید پیش یک مشاوره تا بتونید زندگی تون رو نجات بدید

شک نکن با باز شدن پای خانواده ها بخاطر اینکه علاقه به فرزندشون دارن جریانتون بدتر میشه

درود به شما که پیگیر حل مسئله هستید . مشاوره خوب پیدا کنید و فورا اقدام کنید

اشتباهِ شوهر یا پدرت رو سر من خالی نکن لطفاً
اشتباه همسر بنده رو نباید بکنید بهشون پیشنهاد مشاوره رو بدید برید پیش یک مشاوره خوب و دو نفری اونج ...

خودش پیش مشاور رفته... ی طرفه رفته... این میشنهادم بهش میکنم