2777
2789
عنوان

تنگی نفس دربارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 27 پست
شبا اب دهنم میرزه آزمایش معده هم دادم مثبت شد گفتن میکروب معده داری یعنی میشه از این باشه من همش است ...

سردیت کرده ک دهنت اب میاد 

ولی الانم نمیشه گرمیجات زیاد بخوری...

انشاءالله بعد زایمان مرتب بخور 

قبلیایه دخترویه پسرالانم پسره من از ماه اول داشتم ولی الان خیلی بیشترشده ضربان قلبمم بالامیره

آره میفهمم منم تپش قلب دارم.

البته من سابقه پنیک دارم.ولی گاهی تو خواب تپش قلبم میره بالا بدون هیچ ناراحتی از قبل.

منم نگرانم از قلبم باشه.

انشالله برای شما چیزی نیست باز میخواین خیالتون راحت باشه قبل سز یه سر متخصص قلب برید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تازه هفته ۶، ۷ ام چه خوب ک داری راحت میشی

منم هفته دهم هستم برای حالت تهوع چیا میخوری حالت بهتر بشه من میمرم و زنده میشم شبا بخاطر حالت تهوع

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واای خدایا از مرحله حالت تهوع دربیایم دیگه برییم مرحله تنگی نفس  من بارداری اولیم راحت بود زیاد حالت تهوع  تنگی نفس نداشتم ولی این دومی خیلی حالت تهوع دارم خدا کنه دیگه تنگی نفس نباشه ک برام خیلی سخته   ان شاالله ب زودی بچتو بغل بگیری جانم

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم اینجورم فرستاد مشاور قلب مشکلی نداشت قلبم ب خاطر فشار معده هم هست البته

آها،پس ممکنه اونایی که تهوع و استفراغ دارند تنگی نفس داشته باشند؟

چون من بعد استفراغ خیلی تپش قلبم بالا میره

آها،پس ممکنه اونایی که تهوع و استفراغ دارند تنگی نفس داشته باشند؟چون من بعد استفراغ خیلی تپش قلبم با ...

اره جنین بزرگ شده و ب معده فشار میاره 

من بارداری اولم متوجه شدم از معدمه تنگی نفس و ضربان قلبم 

اما برای اطمینان دکتر قلب برو یه نوار و اکو بده