2777
2789
اطرافم زیاد دیدم..خیلی دعا میکنم براشون دامنشون سبز بشه

من میتونم بشم.

مشکل ندارم 

اما از زندگیم راضی نیستم

میخام جدا بشم

از هیچی امکان نداره پشیمون بشم بجز این قضیه بچه دار شدن

از یه طرف زندگیم و اخلاق شوهرم خوب نیست برای بچه دار شدن.

ازیه طرف میترسم طلاق بگیرم دیگه نتونم به کسی اعتماد کنم و نتونم ازدواج کنم و فرصت بچه دار شدن از دست بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدم یدونه دارن و پشیمونن

ولی کلا نداشته باشن سراغ ندارم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
دیدم یدونه دارن و پشیموننولی کلا نداشته باشن سراغ ندارم

منم چنت بار اقدام کردم.فردای اون روز شوهرم بدخلقی کرد قرص ذورژانسی خوردم....مطمئنم پشیمون میشم

من میتونم بشم.مشکل ندارم اما از زندگیم راضی نیستممیخام جدا بشماز هیچی امکان نداره پشیمون بشم بجز این ...

وقتی زندگیت قراره ب جدایی ختم بشه بچه نیار سخت میشه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
وقتی زندگیت قراره ب جدایی ختم بشه بچه نیار سخت میشه

شوهرم دم به دقیقه اسم طلاق می آورد فهمیدم دوستم نداره...ولی هرگز جرات جدایی نداشت...از یه طرفم کلا بچه نمیخاست

من اومدم خونه بابام چند ماهه به بهانه کار شهرستان...تا تصمیم بگیرم برای جدایی

الان از همه لحاظ آماده طلاقم میگم جدا بشم ...اما بخاطر قضیه بچه تردید دارم

من میتونم بشم.مشکل ندارم اما از زندگیم راضی نیستممیخام جدا بشماز هیچی امکان نداره پشیمون بشم بجز این ...

امیدوارم بهترینها برات رقم بخوره.. مادر شدن خیلی شیرینه

ولی نه به هر قیمتی.. انشالله خدا برات قشنگ بچینه

بلاخره منم مامان شدم❤️خدایا بینهایت سپاسگزارم 🤲

شوهرم دم به دقیقه اسم طلاق می آورد فهمیدم دوستم نداره...ولی هرگز جرات جدایی نداشت...از یه طرفم کلا ب ...

بچه پدر و مادر شاد میخواد