2777
2789

لطفا بگین چیکار کنم ب کارای خونه برسم انکار بمب ترکیده خیلیییی نامرتبه …. شوهرم میاد میبینه میگ نمیخام بیام خونه از بس ک به هم ریخته شده ی برنامه بگید پاشم شروع کنم 😭 اخه دست خودمم نیست خیلی حساسم ی جایی تمیز کنم ب هم بخوره دیگ دستم نمیره به کاری از وقتی بچم ب دنیا اومده دستم ب کار خونه نمیره اصلا ..

من بچم ۵ ماهشه ۲۰ روز از بعد از زایمانم با اینکه سزارین شده بودم خودم بلند شدم خونه رو تمیز کردم الان با اینکه یه بچه کوچیک دارم خونه ام عین دسته گله برنامه دارم واسه خودم هرروز یه جا رو تمیز میکنم خونه اصلا کثیف نمی‌مونه به خودمم زیاد فشار نمیارم تازه با این وجود زبان انگلیسی هم میخونم کتابم میخونم

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به سوی بی‌نهایت و فراتر از آن ⭐🦋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فیلم آپارتمان بی گناهان ببینلیست کاراتوروی کاغذ بنویس هرروزیه جاروتمیزکن همیشه خونه ات تمیزه

مگه آپارتمان بی گناهان چیه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوب تنبلی بزار کنار 

میدونم خنده داره 🤣😂ولی من صبح ساعت ۹ پا میشم اول میرم توالت میشورم با تاید ..هر روز میشورم 

بعد جارو میزنم وسایل جم میکنم بعد سراغ آشپزخونه و دسمال کشی 

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

من بچم ۵ ماهشه ۲۰ روز از بعد از زایمانم با اینکه سزارین شده بودم خودم بلند شدم خونه رو تمیز کردم الا ...

چجوری میتونید؟ من بچم ۶ماهشه ن خونه تمیزه ن غذامیزارم ن بخودم میرسم نمیزاره اصلاهمش گریه که بغلم کنید زمین نمیمونه

نظر من  پیشنهادمن حرف من فقط با اسی هست شما خون خودتو کثیف نکن
من بچم ۵ ماهشه ۲۰ روز از بعد از زایمانم با اینکه سزارین شده بودم خودم بلند شدم خونه رو تمیز کردم الا ...

با ۲۰روز سزارین یه شکم پر بخیه افتخار نیس کار خونه اینچیزارو باب نکنید شوهرت پس کجا بود که اجازه داد این اشنباهو انجام بدی 

چجوری میتونید؟ من بچم ۶ماهشه ن خونه تمیزه ن غذامیزارم ن بخودم میرسم نمیزاره اصلاهمش گریه که بغلم کنی ...

پس بخاطر بچته من بچم آرومه خداروشکر رو زیر اندازش می‌مونه با اسباب بازی هاش بازی میکنه، گریه هم میکنه سریع شیرش میدم و اکثرا وقتی خوابه به کل کارهام میرسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با ۲۰روز سزارین یه شکم پر بخیه افتخار نیس کار خونه اینچیزارو باب نکنید شوهرت پس کجا بود که اجازه داد ...

عزیزم نه کلاس گذاشتم نه پز دادم نه افتخار کردم من تو شهر غریبم چون کسی رو نداشتم شوهرمم مجبور بود سر کارش باشه کسی که کمکم آورده بودم هم باید زودی میرفت خودم مجبور بودم پا شم به کارام برسم

در ضمن کل حرفم این بود که من با اون وضعیتم به کارام می‌رسیدم استارتر که الان تو اون وضع بد نیست پس خودش خوب میتونه کاراشو انجام بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40