2777
2789

یکم راجبش توضیح میدی منم تازه حساب باز کردم چیزی نمیدونم

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا وام تسهیلات پشتوانه یک میلیونی پول رو بلوکه میکنه؟مثلا میتونم کارت بکشم ۲میلیون از دستگاه پوز بع ...

بلوکه نمیشه گلم

آره میشه، از طریق آپ هم میشه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

برا وام تسهیلات پشتوانه یک میلیونی پول رو بلوکه میکنه؟مثلا میتونم کارت بکشم ۲میلیون از دستگاه پوز بع ...

تا یه ماه فرصت داری برا تسویه ۱ تومن

کاربری دست پنج نفره پنج نفرشونم خودمم 

یکم راجبش توضیح میدی منم تازه حساب باز کردم چیزی نمیدونم

۳مدل وام دارن 

پشتوانه که مرحله به مرحله اس تا۴۰میلیون

برایند تا ۵۰میلیون که بر اساس سکه های وی کلاب میگیری هر چی موجودی بیشتر سکه بیشتر مثلا از ۱۲امشب تا۱۲فردا شب هر ۱۰۰هزار تومان یک سکه برای وام ۱۰میلیون ۹۰۰۰سکه لازمه

ی وام دیگه هم هس که چک باید داشته باشی و سکه زیاد ۷۰میلیون هست تا۲۰۰میلیون 

خدایا شکرت...

عه جدیمیتونم به کارت خودم بزنم بعد دوباره به ویپاد ؟۴ ماهه میتونم قسط بدم؟

با آپ آره ولی کارت به کارت نه

یادم نیس گلم  وام یه تومنی با پرداختش چند ماهه بود

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

با آپ آره ولی کارت به کارت نهیادم نیس گلم وام یه تومنی با پرداختش چند ماهه بود

یعنی یک تومن بگیرم با ی تومن خودم نمیشه کارت به کارت کرد؟بقیه وام های ۲/۳/۴پشتوانه هم همینطوریه؟

خدایا شکرت...

یعنی یک تومن بگیرم با ی تومن خودم نمیشه کارت به کارت کرد؟بقیه وام های ۲/۳/۴پشتوانه هم همینطوریه؟

هرچقدر خرید کنی نصف از وام و نصف از موجودیت کم میشه

شما دوتومن رو با آپ یا دیجی پی برداشت کن، دوباره بزن به ویپاد. دیگه مشکلی نداره

نه فقط یه تومنی اینطوره