2777
2789

اصلا حرفاشون منطقی نیست 

واقعا یعنی چی 

طرف اومده میگه ده هشتادی چون حسرت لیوان کریستال نخریدن میخورن مشکل دارن ولی چون من برام مهم نیست خیلی ایده ال و عالیم

اصلا هشتاد هیچی یسریا میگن نسلای قبل هشتاد احمقن 

جمع کنید این مصخرفاتو 

فارسی حرف بزنیم😊       نه به کودک همسری    یک شخص معترض به قوانین سایت اقایون درخواست ندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیچاره مادهه هشتادیا 😅

جالبه من فقط تواین سایت میبینم که بهمون توهین میکنن 

بیرون ازاینجاهمه ازدهه هشتادیاخوب میگن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

چرا در مورد دهه هفتاد هیچی نمیگن نکنه اینا خود دهه هفتادیا هستن که این حرفا رو درست میکنن😁😂

دهه شصتیا میشن مامان دهه هشتادیا 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
هیچکدوم عقل نداریم میپریم بهم بجای اینکه مشکل رو از ریشه حل کنیم😂💔

روانیم کرده سه ساعته دارم براش توصیح میدم رید به اعصابم

فارسی حرف بزنیم😊       نه به کودک همسری    یک شخص معترض به قوانین سایت اقایون درخواست ندن

چرا در مورد دهه هفتاد هیچی نمیگن نکنه اینا خود دهه هفتادیا هستن که این حرفا رو درست میکنن😁😂دهه شصت ...

قربون مامانا برم😁😍

نمیدونم برا حسادت برای چیه  چه مشکلی دارن 

قبول دارم نسلا با هم فرق داره ولی اینکه احمقن نه.از توهین خوشم نمیاد

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

آدما چیزی که خودشون هستن را به دیگران لقب میدن

و یسریا همه ی زندگیارو یکسان میبینن فکر میکنن همه زندگیا مثل مال خودشون اولویت همه بایذ مثل اولدیت خودشون اصلا نمیدونم این تفاوته که جهان و ادما رو زیبا کرذه

قبول دارم نسلا با هم فرق داره ولی اینکه احمقن نه.از توهین خوشم نمیاد

واقعا خیلی بد حرف میزنن 

اتفاثابیشترازهفتادیامیگن

از هر نسلی دلت بخواد ایراد میگیرن نمیگن بابا ادم بد و مصخرف تو هرنسلی هستن نباید نسل بندی کنی