2821
2789
عنوان

داستان شوهر دخترخاله ام

294 بازدید | 14 پست

من یه دخترخاله دارم که پزشکه و شوهرش هم متخصصه

همه به سر شوهر این قسم میخوردن از پاکی و معصومیت

تو همه جمع مهمونی ها بود

مهربون خوش خنده خاکی

چقدر هوای دخترخاله مو داشت

امروز فهمیدیم اینا دوساله طلاق گرفتن

برگای هممون ریختهههههههه

همین هفته پیش تو مهمونی داییم بودن

نمیفهمم چجوری زندگی میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه ویترینن نباید گول خورد

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

منم دقیقا امروز فهمیدم دختر دایی نا تنیم و پسر خاله نا تنیم طلاق گرفتن اصلا پشمام ریخته.ناراحتم برا پسره.دختره مقصره.حیف اون پولو زندگی برا اون

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

دوست منم اینطور شد.پسره چشم و دل پاک و مذهبی و....  اما  طلاق گرفتن (پسره زن دوم صیغه کرده و از صیغه هم بچه دار شده 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

منم دقیقا امروز فهمیدم دختر دایی نا تنیم و پسر خاله نا تنیم طلاق گرفتن اصلا پشمام ریخته.ناراحتم برا ...

از کجا میدونی مقصر دخترس ؟ میتونی قسم بخوری ؟ 

خیلی پسرا بعد تاهل ، الان خیانتکارن 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

از کجا میدونی مقصر دخترس ؟ میتونی قسم بخوری ؟ خیلی پسرا بعد تاهل ، الان خیانتکارن

والا تا جایی که من شنیدم تقصیر دخترس.قسم که نمیتونم بخورم چون تو زندگیشون نبودم.من حتی رفتو امدم باهاشون نداشتم.الان خبر دار شدم پشمام ریخته.ولی خب انگار دختره سر قول قرارایی که اول ازدواج گذاشتن نبوده

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

دوست منم اینطور شد.پسره چشم و دل پاک و مذهبی و.... اما طلاق گرفتن (پسره زن دوم صیغه کرده و از صیغه ...

واو.پشمام😶😶

واو.پشمام😶😶

اصلا من در طول زندگیم در مردم ، چیزایی دیدم که میگن غیر ممکنه 

اصلا من در طول زندگیم در مردم ، چیزایی دیدم که میگن غیر ممکنه

مم این قضیه ای که شما‌گفتین رو شنیدم.البته از یکی از نی نی سایتی ها.میگفتن دوستشون طلبه بودن تو همون حوزه با یه اقایی اشنا میشن و ازدواج میکننو اینا.بعد تند تند پشت هم بچه میارن.بعدا خانومه با سه بچه میفهمه شوهرش زن بیوه صیغه کرده به بهونه اینکه شوهر نداره و اینا.حالا نمیدونم تهش جدا شدن یا نه.واقعا ادم از دست اینا میمونه چی بگه 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792