2777
2789
عنوان

مشکل زناشویی و دعوا

122 بازدید | 4 پست

سلام دوستان  من نه ساله زندگی مشترک دارم و ازدواج فامیلی تا الان اختلافات زیاد داشتیم اما مشکل خانواده ها خیر جدیدا من اشتباه بزرگی کردم. و دعوا و مشاجره باهمسرم رو برای خانوادم بیان مردم و رفتم قهر و دلخوری و دعوا بین دو خانواده هم به وجود اومد و خواستم حدا بشم بگم که بچه شش ساله هم دارم با وساطتت خانواده همسر و دوباره دعوا و .... من برگشتم سر زندگی با همسرم و خدایی هم ده روز رفتارش عوض شد مهربون شد اعضابشو کنترل میکرد اما به من جفت که دیگه با خانوادت قطع رابطه حق نداری بری خونشون منم بدم میومد این ده روز گذشت و یک روز سر اینکه من یه چیزی به خواهر شوهرم پیش شوهرم گفتم دوبارع دعوا گرفتیم و خلاصه مقصر این دعوا من اعلام شدم یعنی همسرم میگه من این همه تغییر کردم سعی دارم زندگی رو درست کنم اما تو بدتر میکنی و.... منم بدم میاد اون منو از خانوادم ببره بهشون حرف بزنه من بدم نیاد ولی اگه من اسم کسی رو بیارم میشه دعوا و سریع عصبی میشه من یکی میگم اونم یکی .... الان هم دیشب سر اینکه من گفتم به همسر سفر خانوادکی که قرارع یه ماه بعد با مادر و خواعرت برم رو میگم کنسل کنم من نرم چون اذیت میشم یه سری رفتارا قبلا اذیتم کرده الان دیگه دوس ندارم برم سریع جبهه گرفت که باز مادرت گفته نری اون پرت کرده و اینا و اینکه اصلا بزار برو من تا حالا اگه برات ارزش قائل بودم به خاطر این بوده احترام خانوادمو گرفتی ولی الان داری باهاشون میزاری کمان ومیخوای تا کی ارتباط نگیری منم بدم میاد عصبی میشم من از خانواده خودم ببرم ولی اون همش طرف خانوادش باشه من مشکلی با خانوادش ندارم اما دیگه دوس ندارم مثل قبلا مرز زندگیم معلوم نباشه و رفت امدم اونقدر زیاد باشع ولی اقا بهش بر میخوره دیشب هیلی دعوامون بالاگرفت و تا صبح بحث کردیم اخرشم باز من مقصرم که بد اخلاق شدم و اون هرکاری میکنه من باز دنبال بهانم برا دعوا به گفته خودش الان موندم چیکار کنم میگه اگه میخوای زندگی کنی خودتو درست کن دیگه هم اسم خانواده نیار درصورتی که من فقط گفتک نمیخوام باخواهرت برم سفر بر گشته میگه نه تپ مهارت و هنر زنانگی نداری که تو این اوضاع زندگیتو جمع کنی 

نمیشه نری که..بگو خب کنترل شده رفت و امد میکنم ینی کمتر میرم....هردو با هم برید باهم برگردید.زبوناتونم نگه دارین تو دهناتون.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توهم متقابلا با خانواده اش رفت و آمد نداشته باش تا سرعقل بیاد، یعنی چی اینکارا

من نگفتم باخانوادت رفت امد ندارم فقط چون دیگه مثل قبل نیستم دعوا میگیره و مقصر دعوا هم منم چیکار کنم واقعا

مشکل دیگه ای که ازش میترسم و هنوز بهش نگفتم مستقیم و از عکس العملش میترسم نمیدونم چجور بهش بگم جبهه نگیره اینه که الان قصد داره خونه دوطبقه بخره مادرشو بیاره پیش ما من تا حالا خدایی بامادرش مشکل نداشتم اما خوب زنای قدیمی یه سری رفتارا دارن من دوس ندارم این اتفاق بیوفته بیاد بره شب بمونه قدمش سر وشم بالاخره زحمت کشیده بچه بزرگ کرده اما تا آخر عمر  نمیتونم تحمل کنم میدونم زندگی از اینم بدتر نیشه چوپ خیلی مامانیه و همش دیگه میچسبه به مادرش و اینکه بالاخرت پنج تا بچن همش که نباید مسولیت با این باشه به تظرتون چجور بیان کنم الان بگم یا بعدا