2777
2789

من از رشته و کارم بدم میاد ی لیسانس دارم میخوام دوباره کنکور بدم ....پیرا  پزشکی بعید میدونم بیارم ....پایین ترین رشته هاش هم کلی رقابیته

الان مسیر موفقیتی که میبینی حتما آکادمیکه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان میگن پیرا 

ببین پیراپزشکی بعض رشته هاشون محدودیت گرا هستن .. 

مثل پرستاری ! و اتاق عمل .. 

پیشرفت بشدت سختی دارن چون زمان کاری شون زیاده

روانشناسی باید تا اخر ادامه بدی و میتونی یه مطبی بزنی و یا کلینیک باز کنی ..

باید صبور باشی 

حسابداری ام بازرار کار خوبی داره درسته اما الان همه میرن حسابداری پس فردا بیکاری زیاده و پیشرفت نداره ! 

بری استاد دانشگاه و.. بشی نه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دانشجوی فیزیوتراپی ۱/۴️🇹🇷🤍 چنلم :https://t.me/namersii

بنظر من ادمی ک رشته شو بلده و عرضه پول دراوردن داره فرقی نمیکنه رشته اش چیه

الان چون پیراپزشکی بازارش گرمه میگن خوبه

اما چند وقت بعد ک اشباع شد متوجه میشن چه شغل سخت و حقوق پایینی داره

بهرحال اول پیرا خوبه بعد حسابداری بعد روانشناسی

روانشناسی رو تا مقطع دکترا باید ادامه بدی

اگرم استعداد وکالت داری برو خقوق بخون ، درامدش عالیه

😘Thanks GOD 
مهم این بیکار نیستند و پول خوبی میگیرند

ولا ما هرچی دیدیم بیکار تازه با فوق لیسانس

حقوقشون عادیه بستگی یه جایی داره که کار میکنن

از اون شغل هاس که پارتی میخواد 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم