2777
2789
عنوان

با کسی که معتاده میشه وارد رابطه شد آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 60 پست
به خانواده‌ش معتاده آخه.بالاخره نمی‌شه ولشون کنه

بابا من فکر کردم میگی عمل داره خدایا منو ببخش عزیزم توام منو ببخش 

بخدا ی لحظه اعصابم داغون شد چون خودم شوهرم معتاده ترسیدم گفتم نگا کن دختره خودش خودشو داره میندازه تو چاه عصبی شدم ببخشید عزیزم 

عزیزم اون عادیه وقتی ازدواج کنه نم نم دیگ از خونوادش سرد میشه و بشین راجب همینم باهاش حرف بزن اگ امکانش بود ی مدتت باهاش برو تو محلشون اگ دوسش داری و نمیتونی بیخیالش بشی تا موقعی ک حال هوای خونوادش از سرش بیفته یا این ک بهش فرصت بده ک ب خودش بیاد ایشالا درست میشه گلم  بازمببخشید خیلی خوشحال شدم گفتی اشتباه فکر کردم داشتم خودمو جر میدادم😂

برای اینکه تو شهر اونا همه به ترکی حرف میزنن من نمیتونم برم سرکار که اونجا. برای همین گفتم نمیتونم پ ...

😂😐

چرا نتونی بری سرکار خب چ فکرایی میکنی 

اونا ب فارسی باهات حرف میزنن خب شمام ب مرور زمان یاد میگیری حتی اگ نتونی حرف بزنی مطمئنا میفهمی حرفاشونو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نههه طرف معتاد مفنگی نیست داره میگه به خانوادش معتادع وابسته است اسی تقصیر خودته هااا این چجور جمله ...

بابا من چرا کلا اینجوری شدم 

بخدا قصدی نداشتم ب اسی هم گفتم من چون شوهر خودم معتاده ترسیدم خواستم ی تلنگری بهش بزنم چ میدونستم خونوادش میگه

😂😐چرا نتونی بری سرکار خب چ فکرایی میکنی اونا ب فارسی باهات حرف میزنن خب شمام ب مرور زمان یاد میگی ...

فارسی حرف میزنن؟ نمیدونم چیبگم. خیلی ترسناکه وقتی برام ویدیو میفرسته همه دارن ترکی حرف میزنن و من هیچی نمیفهمم. یه حالت ترسناکی داره😂

وای🤣🤣🤣 امیدوارم یه کاری کنیم. البته من راجب به این موضوع گفتم بهش یکبار. گفت که اون میاد تو شهر م ...

ما خودم لر شوهرم کرد 

کرج می‌نشینیم ن اون ور رفتیم ن این ور موندیم رفتیم کرج😂

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

من قشنگ نوشتم توضیح دادم کههه😂

😂😂😂دچار عصبانیت شدن ملت

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

بابا من چرا کلا اینجوری شدم بخدا قصدی نداشتم ب اسی هم گفتم من چون شوهر خودم معتاده ترسیدم خواستم ی ت ...

اشکال ندارع عزیزم 

بابا من فکر کردم میگی عمل داره خدایا منو ببخش عزیزم توام منو ببخش بخدا ی لحظه اعصابم داغون شد چون خو ...

اشکال نداره بابا🤣 منم یکم بد نوشتم سوتفاهم شد😂باشه پس امیدوارم به مرور وابستگیش به خانوادش بره. آخه ترک هست من شنیدم ترک ها خیلی به خانوادشون وابستن. امیدوارم وابستگی این بره.

عه چه خوبببب😂😂😂

آره اینقدر داستان داشتیم سر محل زندگی😂