2777
2789

چیکار  داری ؟دنبال دردسری؟

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام به همگی

خانما برید وارد سایت میلی گلد بشید و ثبت نام کنید و هر ماه پول بریزید توش به عنوان سرمایه طلا جمع کنید یه مقدار قابل توجهی هم که بشه میتونید به صورت فیزیکی دریافتش کنید

اگه کد معرف من رو هم بزنید موقع ورود ۵ میلی طلای رایگان دریافت میکنید

کد معرفم:milli-3yabs

تو کار نداشته باش....

ولش کن .گم هم بکنه همینجوری نمیگند .بدل میخرند به جاش.

دعا بخونید جاش را بهتون تو خواب نشون بدند .

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

ول کن بابا....ب این نمی‌گن طلا گم شدن...طلا یه تیکه گم میشه...نه کل طلاها یه جا...خودتو چرا قاطی میکنی...حالا خیلی بیکاریم درد جاری و خواهر شوهرم بهش اضافه کنیم...یا راست میگه ک طلاهاش دزدیدن یا راست نمیگه رفته فروخته میگه گم شده...در هر حال تو اصلا قاطی نشو

ول کن بابا....ب این نمی‌گن طلا گم شدن...طلا یه تیکه گم میشه...نه کل طلاها یه جا...خودتو چرا قاطی میک ...

ن من کاری ندارم اصلا ولی خواهر شوهرم میگفت عروسا هرکس گم کنه باباش باید بخره عین همون چیزی ک گم کرده رو

ن من کاری ندارم اخه خواهر شوهر گوشزد می‌کرد میگفت هرکی گم کنه باباش باید بخره بزاره سر جاش

به خواهرشوهرت ربطی نداره خودشو نخود آش میکنه این موضوع به جاری و شوهرش مربوطه.. خواهرشوهرت بره شکایت کنه ببینه پدرعروس میخره یا با تیپا خواهرشوهرتو از دادگاه پرتش میکنن بیرون