2777
2789
عنوان

لطفا یکی نی نی یار رو تک کنه واسم

32 بازدید | 5 پست

سلام چرا منو تعلیق کردید من مدتی هست نیومدم سایت حالا که اومدم میبینم با کاربری نمیشه وارد شد باید شماره موبایل واردکنم از هفت خان رستم گذشتم تا تونستم رمز عبور جدید بگیرم چون حتی رمز عبورم یادم رفته بود حالا ببینید من چند وقته نیومدم بعد زدید کاریران تعلیقه کاربری که از سال ۹۶ داشتم خب من که تو سایت نیومدم که یه عقده ای بخواد بیخود گزارش بزنه که دلیل نیومدن تو سایت هم همین بوده و هم اینکه وقتش رو ندارم که بیام فقط بگید چرا کاربری هشت ساله من الکی بدون دلیل که اصلا تو سایت نبودم باید تعلیق بشه شما حالتون خوبه واقعا؟؟؟؟؟ چجور یه نفر که مدتی تو سایت نبوده ر تعلیق میکنید؟؟؟ 

خدایا کمک کن مشکل شوهرم حل بشه تنها امیدم خودت هستی🙏🙏کاربریم واسه 💫۱۳۹۶/۱/۱۹💫 هست و از سال ۹۴ هم با نی نی سایت آشنا شدم🪴🪴 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم

سلام منظورتون کدوم کاربریتون هست که تعلیق شده 

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلام منظورتون کدوم کاربریتون هست که تعلیق شده

قبلی راحیل۲ اسمش هست این کاربری رو زوم چون نمیخاستم شناسایی بشم بعضی چیزای خصوصی زندگیم گفته بودم تو تاپیک که با همین کاربری هست زدم نی نی یار رو تگ کنید ولی ماشالله نی نی یار فقط کارشون تعلیق الکی هست جواب ندادید منم با همون کاربری هر از گاهی میومدم سایت که دیدم تعلیقه چرا تعلیقه من که یه مدته نیومدم حرف سیاسی هم نزدم؟؟؟؟؟

خدایا کمک کن مشکل شوهرم حل بشه تنها امیدم خودت هستی🙏🙏کاربریم واسه 💫۱۳۹۶/۱/۱۹💫 هست و از سال ۹۴ هم با نی نی سایت آشنا شدم🪴🪴 

قبلی راحیل۲ اسمش هست این کاربری رو زوم چون نمیخاستم شناسایی بشم بعضی چیزای خصوصی زندگیم گفته بودم تو ...

داخل پی وی ارسال کنید که این کاربری رو با چه شماره ای ثبت نام کرده بودید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت