2777
2789
نمیتونید با وام ازدواج هر دوتاتون یه جای کوچیک بخرید؟دیگه عروسی و سرویس طلا اینا نگیرید جهیزیه هم کم ...

وام ازدواج ۷۰۰   ۸۰۰ تومنه اخه با این پول کجا خونه میدن حتی یه اتاقم نمیشه خرید چی برسه به خونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این آقا باید بفکر درآمد بیشتر و شغل دوم باشه 

اگه خودت هم میتونی برو سرکار 

وگرنه با این درآمد نمیشه خونه خرید مگر خانوادش کمک کنند 

من و همسرم موقعی که عقد بودیم خونه خریدیم پولامون و ماشین منو گذاشتیم خونه خریدیم 

وقتی میری داخل زندگی بعد مدتی میفهمی پول خیلی مهمه

گنج ها همیشه از طلا💍 و الماس 💎 ساخته نشده اند گنج من دو بال داره با کلی پر🦜🦜

جسارتا شغلش دقیقا چیه که انقد کم میگیره؟ تحصیلات چی؟ایا با وضعیت فعلیش میشه امیدوار بود در آینده شغل بهتر پیدا کنه؟

عزیز،میشه برای شفا و عافیتم و بخشش گناهانم دعا کنی؟انشالله بِ حق دل پاکِت خدا به منم نگاه کنه🙏

من دختر خالم توی شرایط مشابه شما بود عروسی نگرفت و هزینه هایی که بابت عروسی و مراسم و... رو دوطرف میخواستن بدن گرفت خانواده خودش هم به جای جهیزیه،  پولش رو دادن و خانواده داماد هم به جای رهن خونهو.. پولش رو دادن و طلاهاش رو هم فروخت و تونستن یه آپارتمان خوب بگیرن 

وسایل خونه رو هم کم کم از واجبات خریدن خودشون دوتا

الانم از کاری که کرده واقعا راضیه،  پارسال که دستشون باز تر شده بود سالگرد ازدواجش رفت آرایشگاه و آتلیه و یه جشن خودمونی گرفتن

راستش نمیدونم، ببینید ایده ای فکری تو ذهنش هست که بخواد پیشرفت بکنه یا به همین شرایط راضی هست، بپرسید تا حالا دنبال یادگرفتن کاری یا حرفه ای رفته، ببینید اصلا خودش متوجه این هست که باید کاری بکنه.

چون ممکنه آدم بی خیالی باشه و بعد ازدواج هم پیشرفتی نکنه و از سر راحتی خودش از شما بخواد با خانوادش زندگی بکنید و یا مسئولیت نیازهای شما و بعدا بچه هاش رو به خوبی به گردن نگیره! بعضی از مردها خیلی راحت طلب و بی خیالن متاسفانه 

خواستگارت تو چه سطح مالی هست ، آیا آدم جمع کردن هست یا میگه دنیا دوروزه خوش باشیم ؟؟ شم اقتصادی پدر ...

اصلا نمیدونم چه طوریه ولی با پول خودش ماشین خریده کار کرده ماشین خریده آدم آینده نگریه ولی پول نداره 

اصلا نمیدونم چه طوریه ولی با پول خودش ماشین خریده کار کرده ماشین خریده آدم آینده نگریه ولی پول نداره

پس باید یه مدت باهاش آشنا شی ببینی چه برنامه هایی داره 

عزیز،میشه برای شفا و عافیتم و بخشش گناهانم دعا کنی؟انشالله بِ حق دل پاکِت خدا به منم نگاه کنه🙏

به نظرم اگه آدم خوب ودرستیه پول جهازت +وام ازدواج هاتون و خرج عروسی تون بزارید اگه پس اندازی چیزی دارید بزارید دوسه تا وام دیگه بگیرید ولی باید هر دو برید سر کار یه واحد شده بخرید

ملکه برا خونه ۱۷میلیون حقوق کامل برا وام 

شوهر من ماهی 16 میگیره . پنج ساله ازدواج کردیم

کرایه خونه هم نمیدیم . 

هنوز خونمون در حال ساخته نصفه کارس موندیم تو خرجش  . 

دیدین بالاخره خدا بغلمو با دستاش پر کرد . 😍