خواستگارم شغلش کارمندی هست سنش کمه ۲۶ سال خونه نداره هر جور حساب کتاب میکنم با حقوق کارمندی فقط میشه شکممون رو سیر کنیم و کرایه خونه بدیم یعنی تا آخر عمرمون باید اجاره نشین باشیم ماهی ۱۲ میگره هفت هشت تومنشو باید بدیم کرایه چهار تومنشو هم که میخوریم دیگه چی میمونه پس انداز کنیم برای خونه راستش دو دلم چکار کنم لطفا راهنماییم کنید اینقدر فکر کردم دارم دیونه میشم به خاطر خونه ردش کنم میترسم بعدش پشیمون شم چکار کنم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیتونید با وام ازدواج هر دوتاتون یه جای کوچیک بخرید؟دیگه عروسی و سرویس طلا اینا نگیرید جهیزیه هم کم کم جمع میکنید تو خونه خودتون. اگه پسره واقعا پسر خوبیه و ارزش فداکاری داره
ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي میکند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
ببین با این یه شغل نمیتونه زندگی مرفهی بسازه ولی بهش پیشنهاد شغل دوم بده ببین قبول میکنه بره سر کار.مثل اسنپ یا کار فنی مثل تعمیرات پکیج یا آیفون....یاد بگیره
خواستگارت تو چه سطح مالی هست ، آیا آدم جمع کردن هست یا میگه دنیا دوروزه خوش باشیم ؟؟ شم اقتصادی پدر مادرش چطوره ؟ اونا هر طور باشن پسر هم مث خودشون میشه
عزیز،میشه برای شفا و عافیتم و بخشش گناهانم دعا کنی؟انشالله بِ حق دل پاکِت خدا به منم نگاه کنه🙏
ببین خودت حنثتما شاغل شو بعدم پول خرید جهزیه تو وام ازدواج هاتونو بردارید یه ۴۰ متری بگیرید بدید رهن یه دو سال عقد بمونید کار کنید خورد خورد خودت جهاز بخر همسرتم جمع کنه خونه از رهن دربیاد
تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.
من همسرم شغلش آزاده وقتی عقد کردیم هیچی نداشت ی پراید داشت و بیشتر مخارج با پدرش بود ۶ ساله خونه خودمونیم البته خونه نداریم پدرش دوساله بهمون خونه داده ولی تو این مدت یکم دست و پاش جمع کرد وضعیتشان یکم بهتر شد
من ۱۸ سالم بود شوهرم ۲۴ سالش بود از صفر صفر شروع کردیم خدا را شکر الان بعد از ۱۰ سال زندگی به اون چیزایی که میخواستیم رسیدیم خونه و ماشین و غیره... ولی خوب به هر حال براش تلاش کردیم به راحتی به دست نیومد اگه خواستگار همون اول اینا رو داشته باشه خب خیلی رو زندگی راحتتر میشه برات