2777
2789

خودم ازش به زبون گرفتن مردا

لامصب سلطان خر کردن پسراشه

خیلی بدجنسه ولی خوش زبونه حسابی مخصوصا واسه جنس مرد.

و اینکه زن با اعتماد به نفسیه بلده کاراشو تو چشم بقیه کنه

که اینم یه مهارته

به خورد و خوراکشم خیلی اهمیت میده روغن خوب و با کیفیت گوشت با کیفیت خیلی براش مهمه

اینارو ازش یاد گرفتم 

🔺کاربری دست دو نفره.                                          اگه فردایی باشه من با تو میسازم                                  برد من وقتیکه به تو میبازم                                         توی این روزای شوم شده کل آرزوم                                روز آزادی بیاد حبس بشم تو بغلت                             بین دستات برسم به اوج پروازم🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سری نکات آشپزی

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
مادرشوهرت دقیقا مادرشوهر منه تک تک خصوصیاتی که گفتی رو مادرشوهر منم داره

حالا ادم خوبی هست؟؟؟

مال من ادم خوبی نیست اما من اینارو ازش یاد گرفتم

🔺کاربری دست دو نفره.                                          اگه فردایی باشه من با تو میسازم                                  برد من وقتیکه به تو میبازم                                         توی این روزای شوم شده کل آرزوم                                روز آزادی بیاد حبس بشم تو بغلت                             بین دستات برسم به اوج پروازم🖤

سبک زندگیش با من سازگار نیست که بخوام چیزی ازش یاد بگیرم

ساده اس...مهربونه...بچه های خوبی تربیت کرده...با ایمانه

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

حالا ادم خوبی هست؟؟؟مال من ادم خوبی نیست اما من اینارو ازش یاد گرفتم

آدم بدی نیست راستش کارمنده سرکار میره وقت نمیکنه زیاد سر به سر من بذاره ولی خب من عروسشم ناخودآگاه اگه رفتار بدی ام ی وقت داشته باشه سریع به چشم من میاد 

میگن هیشکی مادر آدم نمیشه واقعا درسته 

درخواست دوستی قبول نمیکنم.