2777
2789
عنوان

اکه حال و روزمو میدید دیشب

79 بازدید | 9 پست

بچه ها قسمتون میدم به قرآن به امام حسین به ابلفضل علی آیه الکرسی چیزی در حد توان برام بخونید التماس می‌کنم حتی یه صلوات تو رو خدا نیاز دارم به شدت زیاد زیاد زیاد 

خدا کمکتون کنه دست تک تک تون رو می‌بوسم 

ممنون که برام صلوات می‌فرستی ❤️بسم الله الرحمن الرحیم 

حمد خوندم

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی قربونت برم

خواهش میکنم عزیزم 

ان شاء الله حال دلت خوب بشه 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
خواهش میکنم عزیزم ان شاء الله حال دلت خوب بشه

مرسی عزیزم 

بدجور محتاج دعا هستم 

آخه هیچ کاری جز این از دستم بر نمیاد 

مرسی عزیزم بدجور محتاج دعا هستم آخه هیچ کاری جز این از دستم بر نمیاد

توکل کن بخدا ان شاء الله همه چیز درست میشه 

توکل کن بخدا ان شاء الله همه چیز درست میشه

ان‌شاءالله امید فقط پیش خودشه 

منو از دعاتون محروم نکنید 

ان‌شاءالله امید فقط پیش خودشه منو از دعاتون محروم نکنید

چشم عزیزم حتما