2777
2789

وقتی سال نو می‌شه آدما یه حس و حال‌هایی دارن که باعث می‌شه دلشون بخواد دوباره به خودشون فرصت بدن و بگن امسال دیگه شروع می‌کنم وزن کم کنم، زبان بخونم، پول پس‌انداز کنم، هدف بذارم فلان جا شاغل شم و... 

معمولا دوهفته‌ی اول که همه درگیر بگیر و ببندهای سال جدید هستن و بعدشم که تعطیلات به‌صورت کامل تموم می‌شه، هنوز انگار به خودشون نیومدن و نیاز دارن یکم بگذره تا دوباره به روتین عادی زندگیشون برگردن.

حالا رسیدیم به همون نقطه‌ای که به زندگی و روال عادی برگشتیم. قطعا اکثرمون یه سری هدف‌ها رو واسه سال جدید نوشتیم یا تو ذهنمون نگه داشتیم. ماه اول که تموم شد و الان می‌خوایم ماه دوم رو شروع کنیم. دیگه الان وقتشه که هرروز حواسمون باشه می‌خوایم تا آخر سال کجا باشیم و هرروز باید چه کاری براش انجام بدیم.

هرروز باید یکی یکی هدف‌هامون رو به یاد بیاریم و به این فکر کنیم خب امروز چه کاری می‌تونم براش انجام بدم که یکم بهش نزدیک‌تر شم؟

به هرجایی که بخوایم برسیم باید روزانه براش قدم برداریم. هیچکس یک‌شبه به چیزی که می‌خواسته نرسیده. 

اگر یکی از هدف‌هات هیکل متناسب و زیباست باید روزانه براش تلاش کنی. امسال نذار مثل سال‌های قبل باشه و فقط قبل از مهمونی و عروسی و سال جدید بخوای در عرض یک‌هفته ده کیلو کم کنی. الان مهمونی دعوت نیستی عروسی نداری ولی هدفت هیکل متناسب هست پس براش تلاش کن نذار دقیقه‌ی نود که آخرشم هیچ اتفاقی نمیوفته. روزانه تلاش کن سبک زندگیت رو فقط یه کوچولو تغییر بدی.

اگر می‌خوای زبان جدیدی رو شروع کنی لازم نیست برنانه‌ریزی کنی روزی ده‌صفحه بخونی. کافیه فقط شروع کنی نصف صفحه ولی روزانه با استمرار بخونی.

چشم به هم بزنیم ۱۴۰۴ هم تموم شده و می‌بینیم که چشم باز کردیم و یک هفته مونده به سال ۱۴۰۵ اونموقع یا کل سال رو روزانه برای هدف‌هات تلاش کردی و خوشحالی یا دوباره مثل هرسال دغدغه‌ی وزن و شغلی که نداری و عزت‌نفسی که بدست نیاوردی و... داری.

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵