2777
2789
عنوان

خواب آلودگی pms

12192 بازدید | 14 پست

سلام میخواستم ببینم شما هم قبل از پریودی خیلی خوابتون میاد من چند روز مونده به پریودم به حدی خوابم میاد و بدنم کوفته است که نمی تونم هیچ کاری انجام بدم، اگه دلیل خاصی داره میشه بنویسید برام

تیکر بارداری نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بخاطر این غذاهای کاملا سالم اینطوری هستیم منکه کلا خوابالود و کسلم اکثرا 

چاق نبودم اما بخاطر خوشتیپ تر شدن حاضر شدم از خوراکی های خوشمزه دست بکشم و فقط به هدفم فکر کنم وزن اولم ۵۷ بود و الان شدم ۵۰ خواستن توانستن است💪 آهای چاقالو باتوام یکم به خودت بیا😑 هرکی خواست شروع کنه بگه تا کمکش کنم ..دلم نمیخواد لاغر شدن واسه دوستام آرزو باشه😊درضمن!( چاقالو مزاح بودا ناراحت نشی دوستم😉)

من هر بار قبل پريودم يه مدل ويژگي ازم ظاهر ميشه . يه بار خوشحااااال يه بار افسردهههه يه بار پر خور يه بار هيچي نميخورم 😅 درگيرم كلا . خودمم سوپرايز ميشم چه برسه به بقيه. اين حالتم داشتم😎😂

اینا که خوبه منم سندروم پیش از قائدگی دارم وقتی میخوام بشم داغونم.پا درد شدید یک هفته قبل کمردرد شدی ...

منم همینم پادرد و زانو درد میگیرم زیاد نمیتونم وایسم رو پا

چاق نبودم اما بخاطر خوشتیپ تر شدن حاضر شدم از خوراکی های خوشمزه دست بکشم و فقط به هدفم فکر کنم وزن اولم ۵۷ بود و الان شدم ۵۰ خواستن توانستن است💪 آهای چاقالو باتوام یکم به خودت بیا😑 هرکی خواست شروع کنه بگه تا کمکش کنم ..دلم نمیخواد لاغر شدن واسه دوستام آرزو باشه😊درضمن!( چاقالو مزاح بودا ناراحت نشی دوستم😉)

از خدا که پنهون نیست از شما چه پنهون، بنده در کل طول ماه همین ریختی هسددددم. کوفته و خسته و خواب آلوده و بی انرژی😁

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊
اینا که خوبه منم سندروم پیش از قائدگی دارم وقتی میخوام بشم داغونم.پا درد شدید یک هفته قبل کمردرد شدی ...

منم مثه شما بودم 

تا اينكه يه دكتري بهم گفت پا

درد قبل پري از علايم كمبود ويتامين دي هستش 

من از وقتي ميخورم ماهي يه دونه ديگه خوب شدم 

من و تو ما نمي شويم محشر مي شود ❤️

ممنون بابت این تاپیک...

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید.