2777
2789
عنوان

گل مهرم کاربری قبلیم از دست رفت 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 78 پست

منم کاربر قبلیم ماله سال 91 بود‌‌ کل زندگیمو و روزهای سخت مو خاطرات طلاقمو همه چی رو تاپیک زده بودم.‌ سر جریان دو سال پیش کشور به جمله گفتم ترکوندم، هر چی هم پیگیری کردم و پیام دادم کسی جواب درست حسابی نداد

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
با ایمیل البته ایمیلمو فراموش کردم ولی بعدا شماره موبایلم وارد کرده بودم

به فنی اطلاع میدم

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم با ایمیل ثبت کردم

میشه آدرس ایمیل رو داخل پی وی ارسال کنید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

منم کاربر قبلیم ماله سال 91 بود‌‌ کل زندگیمو و روزهای سخت مو خاطرات طلاقمو همه چی رو تاپیک زده بودم. ...

سلام

توی تماس با ما صحبت کنین یکم اصرار کنین برمی گردونن.

🟡🟡🟡🟠🟠🟠🟡🟡🟡🟠🟠🟠🟡🟡🟡🟠🟠🟠🟡🟡🟡

اگر خواستین برگردین پایین صفحه قسمت تماس با ما شماره موبایلتون رو همون جا قسمتی داره پیام بدین.

درخواست پشتیبانی

درخواست رفع تعلیق اکانت کاربری

https://www.ninisite.com/123

⚪️⚪️⚪️ 

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

ممنونم خدا کنه درست بشه

خواهش می کنم.

💚💚💚

این کاربری تون بود؟

https://www.ninisite.com/user/discussion/695f87ae-0b56-497e-9f1f-009e6444c80f/گل-مهر23919

@گل__مهر23919    

🟠🟠🟠

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

خواهش می کنم.💚💚💚این کاربری تون بود؟https://www.ninisite.com/user/discussion/695f87ae-0b56-497e-9f ...

من دیروز نمیدونم چی شد این کاربریم کارت زرد گرفت اصلا وصل شدم بله همینه

کاربری گل مهرم نمیدونم چی شد هر چی میزنم رمز عبورم نمیاد میزنه اشتباه خیلی ناراحتم 

من دیروز نمیدونم چی شد این کاربریم کارت زرد گرفت اصلا وصل شدم بله همینه

علت تعلیق رو چی نوشته بودن؟

چیزی مگه مینوسن  من متوجه نشدم نوشته شده بود شما معلق شدین به مدت یک روز زرد بود 

کاربری گل مهرم نمیدونم چی شد هر چی میزنم رمز عبورم نمیاد میزنه اشتباه خیلی ناراحتم 

نی نی یار گفتن  با کد سریع وارد شو ولی من حتی با این کاربری جدیدم گه ساختم با کد سریع وارد نمیشه 

نمیدونم چه مشکلیه .کد میاد میزنم مینویسه اشنباهه

چیزی مگه مینوسن من متوجه نشدم نوشته شده بود شما معلق شدین به مدت یک روز زرد بود

آره

بالای صفحه توی پیام های خصوصی تون 📩 برید نوشتن که چرا تعلیق شدین.

نی نی یار گفتن با کد سریع وارد شو ولی من حتی با این کاربری جدیدم گه ساختم با کد سریع وارد نمیشه نمی ...

@niniyar  

سلام

استارتر میگن نمی تونن وارد کاربری قدیمی شون بشن حتی با کد ورود سریع.

براشون می زنه که ⬅️ کد OTP اشتباه است. 

الان استارتر چه کار کنن❓️

ممنون

نی نی یار گفتن با کد سریع وارد شو ولی من حتی با این کاربری جدیدم گه ساختم با کد سریع وارد نمیشه نمی ...

شماره رو اشتباه نمیزنید؟ شاید با یک شماره دیگه عضوید 

شماره رو اشتباه نمیزنید؟ شاید با یک شماره دیگه عضوید

فکر نکنم اخه این شماره رو خیلی وقته دارم بعد  اخه کد که میاد  کدو میزنم میگه اشتباهه 

با این گاربری جدیدمم امتحان  گردم با اینم نمیاد فقط با نام کاربری و رمز عبور میاد