2777
2789
عنوان

گل مهرم کاربری قبلیم از دست رفت 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 78 پست
فکر نکنم اخه این شماره رو خیلی وقته دارم بعد اخه کد که میاد کدو میزنم میگه اشتباهه با این گاربری ج ...

یعنی هیچ راهی نداره با نام کاربریم بیام 

چون واقعا ناراحتم اگه از دست بره نتونم دیگه با اون بیام

کاربری گل مهرم نمیدونم چی شد هر چی میزنم رمز عبورم نمیاد میزنه اشتباه خیلی ناراحتم 

شماره رو اشتباه نمیزنید؟ شاید با یک شماره دیگه عضوید

کیبوردم همون جور که بالا عکس فرستادم فارسیه با اینکه عددو انگلیسی میزنم 

کاربری گل مهرم نمیدونم چی شد هر چی میزنم رمز عبورم نمیاد میزنه اشتباه خیلی ناراحتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آرهبالای صفحه توی پیام های خصوصی تون 📩 برید نوشتن که چرا تعلیق شدین.

احتمال داره چون چند بار نی نی یارو تک کردیم خودکار تعلیق شدم وگرنه چیزی نگفتیم

الان niniyar تگ کنین بپرسین علت تعلیق یک روزه ی شما چی بوده؟

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

کاربریتون رو بدید بررسی کنم

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

این کاربریم که تعلیق یک روزه بود متوجه نشدم چرا من تو این ۱۵ سال هیچوقت  معلق نشدم تعجب گردم

من کاربری قبلیم خیلی مهمه برام 

نی،نی یار جان من هنوزکاربریم برنگشته یعنی نمیشه هیچ کاری کرد صدتا کییورد،انکلیسی نصب کردم ولی،بازم عددارو فارسی تایپ میگنه 

نی،نی یار جان من هنوزکاربریم برنگشته یعنی نمیشه هیچ کاری کرد صدتا کییورد،انکلیسی نصب کردم ولی،بازم ع ...

یک بار با اعداد فارسی امتحان کنید.یعنی اگر حروف رو انگلیسی میزنه و اعداد رو فارسی شما توجه نکن و یکبار امتحان کن و به من اطلاع بده

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

یک بار با اعداد فارسی امتحان کنید.یعنی اگر حروف رو انگلیسی میزنه و اعداد رو فارسی شما توجه نکن و یکب ...

زدم اصلا نمیاد کدو میزنم  مینویسه رمز نادرسته برای هر دو کاربریم هم این هم قبلیم هیچکدوم نمیاد کد میاد،ولی تا وارد،میکنم مینویسه نادرسته 

زدم اصلا نمیاد کدو میزنم مینویسه رمز نادرسته برای هر دو کاربریم هم این هم قبلیم هیچکدوم نمیاد کد می ...

اجازه بدید من اطلاع میدم که به مشکلتون رسیدگی کنن

[QUOTE=379657380]یک بار با اعداد فارسی امتحان کنید.یعنی اگر حروف رو انگلیسی میزنه و اعداد رو فارسی شما توجه نکن و یکب ...[/QUOT

[QUOTE=379657380]یک بار با اعداد فارسی امتحان کنید.یعنی اگر حروف رو انگلیسی میزنه و اعداد رو فارسی ش ...

کاربریتون تعلیقه؟