احتمال داره چون چند بار نی نی یارو تک کردیم خودکار تعلیق شدم وگرنه چیزی نگفتیم
الان niniyar تگ کنین بپرسین علت تعلیق یک روزه ی شما چی بوده؟
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
احتمال داره چون چند بار نی نی یارو تک کردیم خودکار تعلیق شدم وگرنه چیزی نگفتیم
کاربریتون رو بدید بررسی کنم
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
نی،نی یار جان من هنوزکاربریم برنگشته یعنی نمیشه هیچ کاری کرد صدتا کییورد،انکلیسی نصب کردم ولی،بازم ع ...
یک بار با اعداد فارسی امتحان کنید.یعنی اگر حروف رو انگلیسی میزنه و اعداد رو فارسی شما توجه نکن و یکبار امتحان کن و به من اطلاع بده
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
زدم اصلا نمیاد کدو میزنم مینویسه رمز نادرسته برای هر دو کاربریم هم این هم قبلیم هیچکدوم نمیاد کد می ...
اجازه بدید من اطلاع میدم که به مشکلتون رسیدگی کنن
[QUOTE=379657380]یک بار با اعداد فارسی امتحان کنید.یعنی اگر حروف رو انگلیسی میزنه و اعداد رو فارسی ش ...
کاربریتون تعلیقه؟